ads

Isnin, 26 November 2012

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


HappyIrfa: Mandi Manda <b>di</b> Gold Coast <b>Morib</b>

Posted: 15 Nov 2012 09:28 PM PST

kisah semalam..Cuti Awal Muharram tu ler..ni namanya 'rezki jatuh dari langit'..tiba2 dapat call dari sil bagitau dia sekarang kat Gold Coast Morib 'kalau nak bawak anak-anak main air jomlah datang sini'.Kebetulan jugak semalam (01 Muharram,en abe restday dan aku sudah semestinya memang cuti lor)..apalagi,kul 11 pagi kami dah keluar rumah.tak jauh pun dari rumah kami tapi sebab tak pernah pegi sana rasa jauh pulak.adalah lebih kurang sejam melalui jalan kampung melintasi Bagan Lalang.

Aku cuma tahu Gold Coast Sepang je tak tahu pulak ada Gold Coast Morib.nak pegi Gold Coast Australia jauh sangat.so kita pegi yang dekat dulu.Lebih kurang jam 12.00 tengahari kami sampai sana,kalau tengok dari pintu masuk..nampak macam 'belum siap' mungkin juga tempat baru..so banyak bangunan masih dalam renovation.Overall semua okey sebab tempatnya bersih dan water theme park pun okey..sampai-sampai je mintak nak main air.sabar ye anak-anak.masuk bilik dulu letak beg,lunch dan solat Zohor lepas tu apa lagi..ya beda bedu la jawabnya.

layan gambar..aku je yang tak terjun.anak-anak ngan ayahnya sama naik berendam sampai kecut jari jemari.Sikenit siap melalak bila disuruh balik..huhu


Pagi ni..disudahi dengan sarapan ala barat..kami pun berangkat pulang.ops sebelum tu hantar umie gi keje dulu.huhu..kan best kalau umie cuti lagi hari ni.jangan berangan ye umie,esok jelah kalau nak cuti pun.hari ni pegi keje..syoh syoh..

kakak seperti biasa..takde nasi pun takpe
dengan roti pun dia boleh hidup

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved