ads

Sabtu, 8 Disember 2012

12 di ampang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


nukilanummiabi: Mandi kolam <b>di Ampang</b>

Posted: 28 Nov 2012 07:18 PM PST

Hi dear..
Barakallhu lakum.
Kalau sebelum ni kitorang suka pergi mandi kolam kat Putrajaya, So memandangkan anak-anak suka mandi kolam ummi ade beli kolam untuk diorang main.. Lepasni x payah pergi jauh-jauh. Pam & mandi je. Ummi beli online di facebook...Beli kat sini. Dia complete set dengan slide & pam letrik..So, x lenguh kaki/tangan nak pam berbanding guna manual..
Kat bawah ni kolam yang ummi beli:)

Best kan?
Nampak besar, rupanya xlah besar sangat..Standard size..Cuma ummiabi xleh joinlah..hehe,ada hati mau join...

So, yang testimonialnya di bawah:
Ada lagi beberapa benda yang abi x pam.. Contoh pelampung kecil Warna-warni & gegelung atas gelongsor tu. Abi cakap pam dah panas.hehe..
So, budak-budak ni main kolam je.. Itupun dah seronok..hehe

Masa ni perasmian/1st time buka kolam ni di rumah maklong kat Ampang..Lagipun depan umah maklong luas..
Pas mandi, semua pakat nak makan. Dah sejuk, mesti lapar kan..? Nasib baik rumah Maklong banyak makanan..hehe.
K,pasni bila ada masa free lagi kita main kolam lagi ye..:)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved