ads

Ahad, 10 Februari 2013

12 di dengkil - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di dengkil - Google Blog Search


PENGEDAR SAH SHAKLEE <b>DI DENGKIL</b> BANTING SEPANG KLIA <b>...</b>

Posted: 07 Feb 2013 04:00 PM PST


I know, u all memang suka baca sukses story mereka yang berjaya menurunkan berat badan tambah2 jika anda adalah ibu menyusukan.. So, harini nak share testimoni Jiha atau lebih dikenali sebagai MommyG (G for glamer youu..hehe..)...Jom kita baca testimoni beliau..
"Lepas bersalin..selera makam menjadi jadi..badan pun naik menjadi jadi..

Alhamdulillah..di temukan dengan slimming set for breastfeed mom ni berat kembali seperti awal2 kahwin...
Tak mahal pon dan kesan dia mmg superb!!!"
Apa yang beliau ambil? Pastinya ESP, Alfalfa dan Lecitin. Perfect utk breastfeeding dan dalam masa yang sama nak kurus. Nak lagi PERFECT, you add-on OMEGA yang boleh MEMBAKAR LEMAK! Lagi bestt daripada Lecitin ni..  Oh ya! Jiha ni seorang SID (Shaklee Independent Distributor) jugak.. macam saya juga, so, kalau anda nak dapatkan TIPS daripada beliau sendiri boleh hubungi beliau terus. Lokasi beliau di Bandar Baru Bangi. :-)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved