ads

Sabtu, 16 Mac 2013

12 di kelana jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di kelana jaya - Google Blog Search


fyna here!: HQ Sophie Paris <b>di petaling jaya</b>

Posted: 08 Mar 2013 06:00 PM PST

adik fyna angah ni memang aktif dalam sophie paris ni..and sebab adala 2,3 orang nak sangat jumpa fyna..so fyna pun dibawa oleh adik fyna ke HQ sophie paris di petaling jaya
memang teruja kalau masuk..sebab semuanya pink!
masuk je terus snap gambar dulu
ini side handbag..act ada byk handbag..tp fyna snap sini je..segan pula nak posing dalam ni hihi
spot yang best! makeup!!!!!!! rasa macam nak ambil bawak balik rumah
eceh try test makeup..baby pun sama naik
orang sophie paris..segan fyna bila diorang nak bergambar sekali hehe
bye bye sophie paris..lain kali jumpa lagi
adik fyna otw buka branch sophie paris sendiri di klang..now tengah proses renovate
doakan adik fyna ye..heheh
owh btw buka m2u semalam terkejut dah dapat bonus dari sophie paris..banyaknyaa!!!!!! suka sangat!
padahal tak buat sale sangat haha ada la beli barang rm100..alhamdulilah rezeki
act dah lama masuk sophie paris ni..attend event merata..bonus dapat rm200-400 je sebulan tapi bulan ni rm800 alhamdulilah ..ha baru la sibuk nak aktive..
adik fyna dah ber k dah dapat..jeles aih
so siapa nak join juga boleh whatssap,viber,line,msg,call fyna di 0103978717
target bulan 3 ni 1k..insyallah =D

SUGAR GLIDER&#39;S COZY: Petshop <b>di</b> Paradigm Mall <b>Kelana Jaya</b>

Posted: 13 Jan 2013 05:19 AM PST

Salam n hye..
arini sy g jln2 di Paradigm Mall Kelana Jaya..
Act shopping mall ni baru buka..dan first time juga sy dtg ke sini..
Ada Petshop juga iaitu Pets Wonderland..jum cuci mata
 
Kedai Buah MBG pun ada kat sini..
mmg syok kalau nk beli utk sg..mcm2 ado
Kat rumah sy bersepah2 tupai suka dtg melawat sg sy..
Ni salah sekornya..pandai bergambo juga dia nih boleh tahan
suka sgt bersantai atas cage
tgk tania kat seeking hut tu.. 

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved