Sabtu, 4 Mei 2013

12 di bangi - Google Blog Search

12 di bangi - Google Blog Search


PAS BBB3 BANGI: bersama bob Lokman <b>di Bangi</b> Perdana

Posted: 30 Apr 2013 08:09 AM PDT

Bob bersama calon N26 Bangi sedang bertemu rakyat di Bangi Perdana. Walaupun jalan sibuk, petugas-petugas dan unit amal berjaya meleraikan perjalanan trafik dengan baik. Ceramah telah dihadhiri ribuan penduduk Bangi yang ingin mendengar perkembangan terakhir situasi PRU yang akan berlangsung beberapa hari lagi. Bob Lokman memulakan kisah dengan beberapa ibarat dan cerita berkaitan kehidupan, pegangan dan pilihan menentukan pemerintah sebagai pemegang amanah negara. Hadhirin terhibur dengan celoteh Bob walaupun tidak menyanyi atau bermain muzik. Dengan diselangselikan dengan calon DUN Bangi Ustaz Hj Shafie Ngah, Naib Presiden PAS Salahuddin Ayub dan diakhiri oleh calon Parlimen Serdang. Sdr Syukor Atan bertindak sebagai MC pada majlis ceramah ini.

aku Dayat: Hot <b>di Bangi</b> : Car Boot Sales

Posted: 29 Apr 2013 05:46 PM PDT

Bangi: Program jualan amal 'Car Boot Sales' anjuran Islamic Relief Malaysia (IRM) mendapat sambutan menggalakkan daripada pengunjung termasuk 25 kereta yang mengambil bahagian sebagai peserta.

Pengurus Kedai Amal IRM Datin Norelan Ismail berkata, acara yang diadakan di Seksyen 9, Bandar Baru Bangi di sini pada Ahad terakhir setiap bulan, menjadi lokasi strategik orang ramai membeli barang terpakai.

Bulan April merupakan kali kedua ia diadakan selepas bulan lalu. Sambutan yang positif ini menunjukkan ramai pengunjung yang masih berminat membeli barang terpakai. Acara ini yang berterusan pada masa akan datang mendapat kerjasama Komuniti Pemilik MPV Malaysia dan Majlis Perbandaran Kajang.

Sesiapa yang nak menyertai Car Boot Sales ni, yuran sewa tapak RM25 yang dikenakan untuk peserta. Yuran ini disumbangkan kepada tabung IRM untuk digunakan dalam program amal lain pada masa hadapan.

Program bermula dari jam 8 pagi sehingga 12 tengah hari, dan antara barang terpakai yang dijual ialah buku, pakaian, kasut, pinggan, mainan kanak-kanak dan basikal.

Cerita asal dan gambar dari Hmetro

Tiada ulasan:

Catat Komen

ads