ads

Khamis, 11 Julai 2013

12 di ulu yam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di ulu yam - Google Blog Search


bergedik santai <b>di ulu yam</b>.. - loving each other........

Posted: 20 May 2008 05:15 PM PDT

hik...hik.. sapa yg tak pegi sila jng jeles ok... sebenarnya wat plan nih dah lama... tp nak bergedik ditempat lain, last2 minute tukar plak ke tempat lain... ok sangat2 la neh... ala2 back to natural gitew...hihihihi....matilah statement tak boleh blah..!!
nama pown nak pegi piknik kan, so setiap sorang kena la bawak something kan... masing2 dah chop2 nak bawak hapa dah masa tengah YM hari tu... gitew... main chop2 plak... VP bawak sandwich, katanyer dia pakar dalam bidang pembuatan sandwich nih...hihihihi... matilah mak! kak ziezie nak bawak nasik lemak daun pisang, sbb dia kata mmg terer dlm bab beli membeli nasik lemak nih...hihihihi.. ya ampun kak! mak pulak bawak apa ek... ye la... sbb sandwich dah ada, nasik lemak pun ada, biasa kalau piknik2 nih tak sah kalau tak ada mee/mehoon goreng kan... so mak bawak dua2 sekali.. hihihihi.. gigih mak masak nyah..! sebagai penambahan utk pencuci mulut dan jugak untuk budak2 comel 3 org tu nanti, mak buat dadih segera sajork... siap!!! so, untuk jawapan sapa & kenapa mak sampai lewat di blog pn vp ittew adalah seperti sebab2 diatas dan juga ada sedikit kesilapan teknikal sebelum perjalan...gitew...!!

jom layan gambar...!


para bapak2 kena la wat unggul api.. utk halau nyamuk katanyer...hiks... ye la tu kan.. utk bakar rokok pown ye jugak...

antara juadah yg ada...gitew... nampak jerk makan sikit tu... padahal banyak giler... mmg murah rezeki la... ada jajan2 jugak, tak sempat mak nak amik gambar u ols... bizi ok..hiks..

nih dia budak nisa yg manja dng papa dia tu...hiks.. asyik la nak berkepit dng papa dia jerk... senang la mama nyer nak bergedik & bergossipan kan... bapaknyer pun cool jerk orgnyer... mmg ciri2 bapak mithali la...opss... kasi UP sket utk en laloque!!

tengok la u ols...sila makan hati okeh...hiks... kami yg sangat hepi hari tu... mmg best arr jumpa dia org neh... giler banyak cerita...gossip panass semua ada kan...tul tak VP kan... hanya kita jerk yg tahu kan...hihihihi... yg penting sampaikan citer senget2 pun keluar nih...oppsss.. pasal apa tew... biar lah rahsia kita bertiga kan...hahahahaha... giler lawak arrr!!

.....TBC ya all... tunggu...part 2 plak! hiks..

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved