ads

Isnin, 23 Disember 2013

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


Percutian Kami <b>Di Morib</b> Gold Coast | Day 1... - Nafiraa - Blogger

Posted: 11 Dec 2013 06:44 PM PST

Assalamualaikum Dan Salam Sejahtera Semua~ 
Ade yang rindu ke tidokkk? ahaks~
Seperti yang pernah di bebel kan blog nih i sekeluarga plan gi bercuti ke Gold Coast Morib.
Hari Selasa haritu plan berjaya di laksanakan. Alhamdulillah~
22hb 11 i dah book hotel hasil dari belian Voucher Kat Groupon.
Seawal 11 pagi Kami gerak dari Shah Alam ke Morib.
dah biasa makan "Langsat" dulu sebelom sampai. makanye amik jalan selamat. gerak awal sket dari rumah. kalo sesat pon tak lambat sangat sampai ke sana kan~
Masa kami bertolak ke sini hari Selasa tuh, Kakak ipar dan suami dia  ada datang rumah. kesian plak sebab terpaksa ditinggalkan di rumah. dorang datang Shah Alam atas urusan kerja. i plak dah book hotel dari bulan lepas lagi. nak tak nak kena jugak pergi.
tinggallah dorang kat rumah sementara kami di Morib.
Selamat sampai kat GC Morib pukul 12.30 petang.
sempat gak lah tersesat jalan. hehehe.
sila abaikan suasana malam itu.
pic nih my hubby snap masa Kami balik dari makan malam kat pantai morib.
beratur untuk urusan pendaftaran bilik hotel.
kalo ikut kan.. waktu check in pukul 3 petang. tapi cam ramai jer blogger review pukul 12 dah boleh check in hotel. tu pasal Kami plan sampai sini kol 12.
dan memang betol pon. dah ramai yang beratur nak check in.


sementara menunggu giliran untuk daftar masuk hotel.
kat bilik x de free Wifi.
Moh kita tengok suasana bilik.

Luas! Bersih dan ade Jakuzi.
rasanye semua dah tau kat hotel nih ade Jakuzi kat setiap bilik kan~
tuuu.. yang ade pelampung biru tuh lah Jakuzinye. hehehe


 Katil yang telah diubah suai. sesuai dengan Kami yang ade anak kecik.
keh keh keh. My hubby tolak rapat ke dinding. hehehe.
posing manja2 sket. Terima Kasih Anis sebab snap pic mamapapa yang gojes ini.
walaupon masa nih dia dah menggelupor nak gi mandi.
mana tak menggelupor! balkoni bilik ngadap theme park~
ngadap laut jugak tauuuu!

pandangan dari bilik Kami.
Budak kecik membebel ajak pi mandi kolam.
tunggu MamaPapa solat dulu.. baru kita turun okeh~
Pukul 3 lebih Kami turun gi Water Park. I tak mandi pon~
Hubby n anak2 jer mandi. sebabnye ai nak snap gambar dorang mandi. Kalo semua mandi x de lah gambar berendam dlm kolam.
Okeh.. sambung next N3 plak k~
Fanjang cecah lantai dh nih.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved