ads

Rabu, 16 April 2014

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


LHK:PH: Lepak <b>Di Morib</b>

Posted: 31 Mar 2014 04:50 AM PDT

Assalamualaikum. Hi alls! Hehe
Semalam hari Ahad, dan saya lepak di Morib. Ambil angin laut untuk mengembalikan semangat yang hilang. Haishhh...
Kami pergi dengan satu kereta. Eh, lupa lak nak bagitahu! Saya ke Morib dengan Along, Usu, Shida, dan Lex. Uda datang dengan hubby dia after Asar. Sebenarnya aktiviti ni dirancang sebaik saja kami pulang dari Sungai Petani. Dahsyat tak?! haha dan plan asal kami adalah mahu ke Pulau Pinang!
Kenapa tak jadi p Penang?
1. Along tiba2 bagitau handphone dia rosak dan segala bajet utk lepak kat Penang terpaksa digunakan untuk membeli handphone baru.
2. Uda pula bagitahu tarikh yg kami pilih bertindan dengan majlis naik buai anak saudara dia yg dilangsungkan di Banting.
3. Sy dah tak ada bajet sbb belum gaji. Haha (alasan je...hahaha)
Kenapa kami sibuk sangat nak melepak?
1. Usu dah nak balik negeri asal dia, Sabah, sebab dapat kerja dekat sana.
2. Sy dah tak larat nak pandang bangunan batu disekeliling sy.
4. Suka hati laaa... haha
Kami memilih Morib sebab dekat dengan Banting (tempat Uda hadiri kenduri). Senang nak kumpul adik beradik. Hehe tapi...kalau semua ada lagi best!! Huhu
Kami bawa bekal dan saya dengan along gigih masak macaroni goreng. Nak resipi? Tunggu entri akan datang. Hehe
Jom layan gambar! (^____^)v gambaq x ikot susunan. maleh nak adjust! haha















Ok. Sampai sini saja. Bye!!~
p/s: Haiii...bila la nak lepak Penang ni?? Huhu
p/s 2: Bila laaa nak dapat kerja lain ni?? Haha

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved