ads

Sabtu, 17 Mei 2014

12 di sepang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di sepang - Google Blog Search


Ummi Adni - Founder of GOMAX Team: Bercuti <b>di Sepang</b> Gold <b>...</b>

Posted: 11 May 2014 01:45 AM PDT

بسم الله الرحمن الرحيم

Wah, nama nak gempak macam bercuti kat oversea kan, sebenarnya dekat Sepang je pun. Haritu kitaorang dah datang Pantai Bagan Lalang Sepang ni, tapi tidur Hotel Sri Malaysia, kali ni saja nak ubah angin nak duduk chalet atas laut pulak. Macam Best je..


Okay, ni gambar dari Google, ye la tak kan nak naik helikopter tangkap gambar gini kan.. Hee, Bilik kami ranting pertama dia.. Dari depan (lobby) nak ke bilik memang ada sedia kereta mini golf tu (apa nama eh kereta tu). Kereta tu memang sentiasa ada, so tak perlu tunggu lama. Kalau yang nak diet boleh naik basikal. Basikal memang disediakan banyak sangat. Kalau dah barang berguni so mimpi la nak naik basikal ya. HewHew


Masuk je bilik terus rasa malas nak keluar sebab apa? sebab best sangat bilik, keluar balkoni nampak laut. Tengok tv nampak lauk, nak mandi pun nampak laut. Acaner tu!

Tapi memandangkan banyak kemudahan yang ada, so tak kan nak duduk bilik je, baik duduk rumah. Heee. Apa kemudahan yang ada? Basikal, Kolam Renang, ada belon yang budak2 suka lompat tu, boleh main bola tampar ke...macam2 la.. Ala macam cerita Romantika Lisa & Yusry tu.. kan diorang bercuti dekat sini.





Ok, sapa yang teringin nak bercuti kat sini dengan harga ISTIMEWA boleh la LIKE page ni
-----> SEPANG GOLD COAST

:)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved