ads

Sabtu, 4 Jun 2011

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


KaU TeRCiPtA uNtUkKu: PhotoShoot @ Pantai <b>Morib</b>

Posted: 09 May 2011 11:00 PM PDT

Shoot2 adalah peberet kami sekuarga...

pantang pi jalan2 mesti usung camera ke sana sini

cuma kedai makan je papa tak bagi, kan best kalo dapat snap2 gak

PS telah dibuat di MORIB Banting

pagi Ahad kami ke rumah kawan opis mama melawat kawan mama dalam pantang

so alang2 dah sampai sana papa ajak pi Morib

kami memang suka aktiviti lagu ni, daripada aktiviti ke shopping complex sebab crowded

moh layan gambo hasil snap2 dari mama + papa

si dara pada mulanya tak mau posing
sebab dok lagut tengok orang mandi kat pantai

mama + Balqis, time ni panas terik, tapi kami berlindung disebalik redupan pokok2


dah tak larat nak timang balqis now dah 11kg

balqis kalo gambo timang2 ni suka la dia..

over interframe la plak mama ni

cantikkan langit yang biru tu...

ciuman untuk hari Ibu..."Balqis sa......yang mama"


menan + kanak2 memang tak leh dipisahkan, biler nampak je ada orang menjual kat tepi tu
confirm la kena jengah, so jenagn punyer jengah beli la kite untuk balqis
so cute kitenya kecik + senang je nak terbangkan

kipas tu pun hasil paw balqis, anak dara main layang2

dengan asyiknya anak dara ni main layang2 tak mau pusing ke sini pun

mama + Balqis

balqis tak nak toleh sebab takut nanti layang2nya jatuh

kasik peluang kat mama plak posing2

sonot sangat la tu dapat naikkan layang2 sampai tinggi2
then snap2 hasil dari tangan mama plak...papa + balqis

layang2 balqis, sibuk dok tunjuk layang2 balqis yang tinggi tu

see layang2 pun mesti mau warna merah @ pinky, warna lain tak mau sib baik ada

asyik dua beranak ni main bersama

love this pic, ntah ape la yang diketawan dua beranak ni

bersungguh2 balqis dok main layang2






pastu masam je muka sebab dah kena balik...adei tak pe next time kita datang lagik k
best main layang2 kat sini sebab tepi pantai angin kuat so layang2 senang nak terbang..

so kesimpulannya we all happy together denagn aktiviti riadah walaupun tak bawak makanan
sebab dah kenyang makan kat rumah kawan mama

credit to DSLR CANON EOS 60D
Sekian,
Happy Blogging

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved