ads

Isnin, 1 Ogos 2011

12 di shah alam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


Kini Kami <b>Di Shah Alam</b>

Posted: 27 Jun 2011 07:04 PM PDT

Alhamdulillah.. sekarang kami dah ade kat shah alam.. hari ahad petang kami dh gerak dari terengganu.. memang sedih giler time nak balik shah alam.. setelah sebulan lebih kat umah My Ma.. air mata x leh tahan time salam..huhuhu

sepanjang perjalanan dari terengganu ke shah alam.. Delisha sgt memberikan kerjasama.. sikit pon x nangis.. tapi dia asik menetek jek.. bukan isap susu sgt pon.. saje2 jek..kikiki.. memula ai duk depan sambil riba delisha... bila dh masuk highway LPT hari dh gelap.. Delisha macam x selesa tido atas riba ai.. so kami tukar tempat duduk.. My anis duk depan ngan papa.. ai ngan delisha duduk belakang.. pastu delisha tido atas tilam.. terus dia tido sampai shah alam.. dengan mama dia skali tido..muahahaha..

yang klakarnye.. bila My Anis duk depan.. dia boleh tanya macam2 soklan kat papa dia.. kata papa dia.. "kalo macam nih punye banyak soalan..konfem papa x ngantuk.." kakakakakaka. berguna jugak My anis duduk depan.. ade jugak orang nak teman papa dia sembang.. bukan sembang..tapi jawab soklan2 berangkai dia tuu..hahahahaha

pukul 12 malam kami semua selamat sampai kat shah alam.. Delisha terus sambung tido kat umah plak.. syukur sgt bila delisha x meragam atas kete.. risau jugak memula tu.. ye lah.. jarak perjalanan kami boleh tahan jauh jugak..

sekarang ai ade lagi seminggu untuk menjadi suri rumah.. selasa minggu depan dh start keje dh.. sangat tak best! muahahaha.. misi ai sekarang.. kemas rumah.. maklumlah dh sebulan lebih ditinggalkan..kekekeke

sekian..

p/s: terima kasih kepada kawan2 yang sudi add ai kat FB dan YM..
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved