ads

Selasa, 21 Februari 2012

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


Zuraidah Butang: Pantai <b>Morib</b>

Posted: 09 Feb 2012 05:04 PM PST

Holiday is over now...there'll be no more long holiday till May...sigh....Y U NO HOLIDAY!
Whatca done during the past 4 days..selain berarak sempena Maulidur Rasul? Kerana Mak Liela ku dan Nenet ku datang ke KL sempena cuti ni, maka kami adik beradik pun bercadang pergi bermain air di taman tema air di Gold Coast...not Gold Coast Aus ye rakan-rakan. Duit tak cukup nak bawak semua pergi..hehe..tapi Gold Coast di Morib, Banting! 
Tetapi di sebab kan cuti, orang ramai dan masuk ke dalam taman tema air tu mahal giler, maka kami ubah plan pergi ke pantai Morib. Tapi sedeynye, air surut...T_T. So end up kami parking tepi pantai dan lepak-lepak sambil tengok monyet.
Pantai Morib yang surut airnya.
Aku dan kakak ku lepak-lepak dan posing sementara tunggu lunch.
 Mak Liela dan Nenet ku. Mak Aku yang pakai spec itam tu.....
Apa-apa pun...selamat bekerja semula ya..rakan-rakan.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved