ads

Selasa, 21 Februari 2012

12 di salak tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di salak tinggi - Google Blog Search


perkembangan tanah runtuh <b>di</b> fasa 1 - Bandar Baru <b>Salak Tinggi</b> <b>...</b>

Posted: 19 Feb 2012 04:08 AM PST

ashikin wrote:Assalamualaikum. Ada tak sesiapa yang tahu apa2 perkembangan terkini mengenai tanah runtuh yang berlaku sekitar bulan jun lalu di Taman Mawar fasa 1 berdekatan dengan e-mas villa apartment. Adakah row rumah teres yg plg hampir dgn bukit tersebut selamat diduduki?

Cik Ashikin duduk kat situ/nak beli rumah kat situ ker..

perkembangan yang saya dapat dari salah seorang JMB e-Mas Villa, setelah lawatan dibuat oleh pihak ahli politik, JKR, kerajaan negeri..mereka akan potong bukit tu jadik sama level..(sekarang tengah berjalan)..

Saya sempat berhenti dan tanya uncle supervisor yg tengah bagi arahan kat jentolak tu, dia mengesahkan diorg memang tengah potong bukit tu..Cuma uncle tu ckp kementerian kesihatan blum sedia apa2 plan/drawing pun xde lagi untuk projek yg akan dibangunkan kat situ..

Bagusnya kesan dari kejadian tu, kementerian kesihatan (pemilik tanah) harapnya tersedar semula akan kewujudan tanah milik mereka kat BBST..harapnya mereka akan usahakan semula pembinaan hospital/pusat kesihatan kat situ..

Bandar Baru <b>Salak Tinggi</b> • View topic - Bilik Utk Disewa Perempuan <b>...</b>

Posted: 25 Jan 2012 10:49 PM PST

Ruangan iklan servis, perkhidmatan, hartanah untuk dijual, rumah sewa dll.

Hasmawati
Baru Pindah
 
Posts: 1
Joined: 26 Jan 2012, 14:37

Return to Iklan dan Perkhidmatan

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 0 guests

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved