ads

Ahad, 22 April 2012

12 di ulu kelang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di ulu kelang - Google Blog Search


Raya <b>di Ulu Kelang</b> :The Nice Idea

Posted: 21 Sep 2009 11:13 PM PDT

  • Pictures by Khairil Hatta
  • benhatta@gmail.com
  • 019-2888-274
  • Tahun ni kami beraya di Ulu Kelang
  • Suasana sungguh meriah dan riang gembira
  • lihat lah gambar2 nye ye.

a-blog-01

Bermaaf-maafan di pagi Raya

a-blog-03

Peace y'all hehehe. Benhattas in the morning.

a-blog-04

Kesopanan dan Ketatasusilaan

a-blog-05

Cucu opah yang terlatest

a-blog-06

Alahai anak omak, ayam den lopeh.

a-blog-07

Atikah cuba nego utk duit raya lebih. gunalah ESQ.

a-blog-08

Amirah dan Hakim bergembira

a-blog-09

Akak and Mirah melompat gembira, Opah and Chek Betot menari dabus.

a-blog-10

Sesi outdoor pulak lah hehe.

a-blog-11

Atikah pun nak jugak

a-blog-12

Dah lama Amirah nak amik gambar macam ni hehe.

a-blog-13

Ni mamat DOTA yang sangat Emo hahaha.

a-blog-14

Berposing sebelum pergi beraya

a-blog-15

3 dara pingitan….yang tengah dah berpunye ye.

a-blog-16

A lil bit of different color taste to add variaties to the set.

a-blog-17

Raya yang sungguh berbunga bunga.

a-blog-18

Pemandangan kuala lumpur di hari raya dari dalam kereta

a-blog-19

Posing jangan tak posing

a-blog-20

A film-like exposure for the album. Bibik kat sebelah kiri pun layan jugak hehehe.

a-blog-02

Kena frame kan gambar ni.

(Gambar) Proton Preve Kemalangan <b>di</b> Lebuhraya DUKE (Duta-<b>Ulu</b> <b>...</b>

Posted: 21 Apr 2012 08:12 AM PDT

Proton Preve baru dilancarkan baru-baru ini dan Proton Preve telah terlibat dalam kemalangan di mana kereta tersebut dipandu oleh Sales Advisor (SA) Proton sendiri.

Kereta Proton Preve ini terlibat dalam kemalangan di Lebuhraya DUKE (Duta-Ulu Kelang) dari Jalan Sentul menghala ke Gombak pada jam 4.45 petang. Menurut sumber, insiden ini berlaku apabila SA tersebut mengelak kenderaan di hadapan dan melanggar pembahagi jalan, mengakibatkan kereta tersebut melambung.

Tayar Proton Preve yang hampir tercabut akibat daripada kesan hentakkan kereta yang melambung. Adakah ini ujikaji oleh pihak Proton dalam situasi yang sebenar?

Tapi, apa yang kita lihat daripada situasi di dalam gambar, Proton Preve ini boleh dikatakan agak lasak kerana hanya bahagian tayar sahaja yang rosak, tanpa mengena body part yang lain. Ye ke?

Jangan salah andaian dan kita tunggu pihak Proton Preve untuk menerangkan keadaan sebenar yang terjadi di sebalik Kemalangan Pertama Proton Preve ini yaa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Carian dari Google! :

*--- MENGAPA ANDA PERLU BERIKLAN DI SINI? ---*

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved