ads

Rabu, 4 Julai 2012

12 di rawang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di rawang - Google Blog Search


Makan Free <b>di Rawang</b> Berger Bakar, Terbaek Derr..

Posted: 11 Jun 2012 10:10 PM PDT

 So, satu hari dengan tidak sengaja saya telah men'join'kan diri dalam contest simple di FB RBB "share n win"->u win u can eat free maaa! Ater mencubalah nasib. Untungnya share waktu hujan renyai2 ramai lak yang komen kat gambar yang dikongsi. "Shodapnya".."Hujan2 dapat makan berger ni, mesti BEST punya".."Meleleh air liur tengok cheese yang meleleh"--> komen yang takleh blah!, Hahahahaha
Setelah membuat janji ngan PIC iaitu Mr. Roy , kami pun sampai di Gerai RBB Wangsa Maju pada pukul 8.30 malam. Time orang masih tak ramai lagi, tapi tengok pada nombor menunggu dah jejak dah 30 lebih. Pehhh hebat betul perniagaan RBB :)
Pekerja RBB, memang cekap lah. Cam lipas kudung kalah pekerja kat MekDi, hahahaha.Tapi sayuran die memang nampak fresh...
Patties dibuat fresh kat situ lepas tu terus bakaq. Memang nampak meriah cam bakar barbeque belakang umah jer :p
Tunggu takdelah lama mana. Takdelah sampai berjam tapi berminit-minit jugakler. My Amani perangai mantain elok sebab duk ralit minum air limau merah yang terlebey masam.
My Afiqlah duk posing ngan muka macho dier. Hensem tak anak saya wahai my biras Cik Wan Steddy?
Sambil tunggu boleh tengok2 perabot kat seberang jalan. * Takde maknanya mak nak melintas jalan ke seberang  ya, hik hik

Akhirnya berger yang ditunggu-tungu tiba jua...

Valentines :) ada telur separuh masak. Ni Amani punya...
 Bergumbira..lalalala Yana the power puff gurl yang melantaknyer
 Ombak Rindu..Anaqi Aaron punyer
KLCC kot yang ni...ke DOUBLE RIANG, Akid punyerrrr ya...
Hot Shot yang pedas ni Afiq macho punya...
Mummy dan Dedet kena mengecek anaknda2 punya...apadaaa
Tapi memang puas hatilah dengan daging yang tebal penuh rempah ratus...
Bakaq panas2..peh, roti lembut, sos cili istimewa, keju yang melimpah ruah, mayonise yang putih berkrim...dah dah dah over tau, tahulah makan free, hahahaha
Apapun TQ ya RBB, Terutama Mr Roy and team--u guys the best!
And the bergers oso the very vey best!

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved