ads

Selasa, 6 November 2012

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


The Miracle of Loves: First time <b>di Morib</b>

Posted: 11 Oct 2012 08:14 PM PDT

Hai uolssss

Tenggelam timboi aku ni kan

Masa utk blogging pon terhad, slalunya leh update time rehat la, kalo time biasa tu kena tgk keadaan dulu. line clear br leh update. Pg ni line clear, moh ler update cpt2.

Lepas Aiman cabut gigi, hari yg sama gak aku kursus Fail Meja kt Morib..sepatutnya bas ofis disediakan, tp dsebabkan pagi tu aku masih kt hosp, mlmnya asben trus hantar aku kt morib. Dah la first time gi, rasa jln yg weols folo tu mcm x betul je. Maklumla gelap gelita...akhirnya sampai gak ler

Kursus buat kat sini, sebelum sampai Impian Morib kita kan jumpa ngan Sepang Gold Coast & Rumah Peranginan Persekutuan

Kursus 4hari 3 mlm staf akademik & staf sokongan.


Bilik ok & cantik, satu bilik ni kami duduk 2 org


Bilik kami mengadap kolam, kalo aiman nampak ni, abis laaa

Perasmian oleh Pengarah & Timbalan pengarah

Jemputan pula pegawai dr JPA

Hari kedua baru la ada masa nk tinjau kawasan hotel, mmg cantik

Sebilik ngan Kak Wan

Ptg2 ngendap dorang mandi dr bilik aku

alaaa...smua tu org opis aku gak, bkn main lagi, siap main bola lam air tuuu


Malam ketiga ada BBQ


Jom bergamba sampai lebam

terserlah sungguh kaler tudung aku tewwww



kononnya ko kt genting lah kan..

gentinglah sgt, rupanya cermin kamera tu berkabus dek ekon, tu yg pic berkabus jer

hampeh tul...bikin gempaq ja



Hari keempat dh leh pakai kasual, nk balik dh pon.

mcm biasa dh jumpa org yg suka bergambar, mula la aku pon gedik sama, dh lama x gedik camni hehehehe

Jumaat kol 11.00pg kami dh leh blk. ahkak pon asben yg dtg amik, lgpun morib kan dkt ngan putrajaya. mlmnya gi Kg Baru amik Aiman, rindu tau nk tgk gg rongak dia tuuuu

**percaya tak selama aku kursus kt situ, aku x jejak kaki pon ke pantai, padahal pantai blkg hotel jer tuuu

**balik tu kononnya nk singgah bli krepek, tp kami x reti pula nk cari kt ner, tepi jln x jumpa la pula org jual2 ni


0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved