ads

Isnin, 2 September 2013

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


Cerita dari Mamaleen...: Majlis Bertunang <b>Di Morib</b>

Posted: 18 Aug 2013 06:07 PM PDT

as salam

selamat hari isnin... mood malas2 je pagi ni.. huhu

jom cerita pasal jalan2 ke Morib sabtu lepas

ekceli bukan pergi piknik.. tapi ada majlis bertunang family sebelah hasben.. 

buat kat rumah persinggahan family kat Morib.. mama first time datang sini.. memang best sebab tepi pantai.. angin sepoi2..

cantik hiasan dan pelamin.. semua buat sendiri oleh bakal pengatin dan family..





dan tukang audit kecik dah sampai.. sibuk je kehulu hilir..




hantaran atas basikal.. comel

reza memang suka sangat sampai tak mau balik.. masa ni belum pegi pantai lagi..




ehem2.. nak jugakkkkk



notty girl.. 


 bila pagar dah buka, terus terjah ke pantai.. walaupun bawah matahari panas..


reza dan2 buat jatuh.. sampai basah seluar pastu minta nak mandi.. emm mandi je la nak oii.. berkilat badan nanti padan muka.. huhu

mek ni pulak confius.. kejap nak mandi, kejap tak nak.. last2 duk terjerit2 tepi pantai.. hihi



selesai majlis bertunang, buat open house sekali... sambung makan lagi.. keja mama makan je la sampai ke petang.. melantak sate tak ingat2.. huhu.. pastu sibuk la baju tak muat kan... hehe

majlis kahwin hujung tahun ni Insya Allah.. boleh datang sini lagi kalau majlis buat kat sini la.. :)



layankan keek mek nia yang nak nyanyi lagu tegar tu.. kbye..

lurve,

mamaleen



0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved