ads

Isnin, 2 September 2013

12 di shah alam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


Hani Othman: Rebus Rebus <b>di Shah Alam</b>

Posted: 26 Aug 2013 08:59 AM PDT

Baru-baru ni member Hani telah memperkenalkan satu tempat makan yang best dekat hani. Nama tempat tu rebus rebus yang terletak di Shah Alam seperti alamat kat bawah ni:
D-5-G Jalan Serai Wangi H16/H, Alam Avenue Seksyen 16 (Padang Jawa), 40200 Shah Alam, Selangor
Serious Hani cakap... BBQ dia memang sedap. Boleh lawan Seoul Garden babe! If dulu terasa nak makan daging BBQ jer terus Hani terjah Seoul Garden tapi sekarang dah jumpa Restoran Rebus Rebus ni, memang Hani akan terjah sini dulu la... Bukan setakat sedap, murah pula tu. Just spend RM27.60... Pilihlah nak makan apa dan berapa banyak sekalipun...






0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved