ads

Selasa, 24 Disember 2013

12 di bangi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


~ WANDERLUST DJ ~: The Grato & The Foodys <b>di</b> Bandar Baru <b>Bangi</b>

Posted: 27 Nov 2013 02:04 PM PST

haritu kami pi cuba tempat makan baru kat Bangi...aku tak rasa kedai ni baru la, tapi aku la yang baru tahu....lokasi dia agak tersorok di Seksyen 3 tuh...masuk di sebelah Petronas Seksyen 3 tambahan tu...pastu terussss je....sampai lalu kat surau yang kedua..depan surau tu ada deretan kedai....haaa kat situ la terletaknya The Grato yang famous dengan Italian dishes katanya...ni kata kat blog la kan...sampai di sana, kitorang pun order la...aku ambil lamb chop with pasta dan mushroom soup & garlic bread, abah ambil classic chicken chop...mak pula ambil bakso...kedai ni ada juga jual makanan melayu...pastu kami siap tapau chicken with pasta untuk hanim dan beef ribss....so total makanan adalah RM70++...ok la pada aku masakan dia...sedap...aku suka pasta yang diberikan ngan lamb chop tu..dia nampak kosong je, tapi sedap...hehehe
lepas tu, selang beberapa hari, zara tido rumah kami...so aku ajak abah, mak ngn dak tecik tu pi keluar makan di Bangi Gateway lagi..saja nak cuba kedai lain pula kan...kali ni kami pilih The Foodys @ Food Galore...memang betul-betul di depan sekali...sampai je Bangi Gateway tu, memang itu la kedai pertama yang akan kita nampak...hehehe so order creme brulee, lamb shoulder, striplion steak, spaghetti bolognase dan tapau chicken chop untuk hanim...overall, memang puas hati...harga a bit pricey la iaitu RM125...tapi berbaloi-baloi sebab sedappp....hehehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved