ads

Ahad, 16 Februari 2014

12 di kapar - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di kapar - Google Blog Search


My Passion : Pengedar/Wakil Shaklee <b>Di</b> KLANG,MERU,<b>KAPAR</b> <b>...</b>

Posted: 04 Oct 2013 02:27 AM PDT

Most of anak cucu cicit Jutawan ESP4u saya yang mendaftar menjadi ahli Shaklee adalah setelah mereka mencuba sendiri produk-produk Shaklee..tapi ada jugak yang terus-terus nak berniaga cuma nisbahnya sangat kecil jika nak di bandingkan dengan mereka yang dah cuba, jatuh cinta terus signup membership...Ok hari ini mood nak share testimoni cucu saya Puan Aini yang mula mengenali Shaklee dengan produk Nutriferon...jom ikuti kisah beliau...
"alhamdulillah 1st time kenal shaklee nutriferon terus jatuh cinta...rs alhamdulillah sgt2 kenal shaklee...1st time amik.nutriferon utk ank no 3 yg demam dah 2 hari & xkebah2,mlm esoknye die tgh tdo tuang stgh sachet dlm mulut die,alhamdulillah kebah terus&alhamdulillah esoknya dah xdemam...alhamdulillah!!!HANYA SETENGAH SACHET... "

"2nd time guna utk ank.no 4 yg mna si manja sy ni sdg bf,die batuk selsema&kahak byk sgt,so sy la kene mkn,amik 1 sachet,pas2 bf die,then xsmpi stgh jam die muntahkan sgl kahak2...alhamdulillah sgt2...semua dgn izinNYA tp alhamdulillah d tmukn dgn shaklee&rs lbh yakin dgn sgaklee...no more clinic & ubt2nya yg tdk boleh tdk mesti ade drugs..."

Well...saya sebagai nanny kepada Puan Aini ni tak nak cakap banyak sebabnya beliau sendiri yang terbuka hati untuk join Shaklee...the product speak itself orang putih kata...cuba baca balik ayat terakhir beliau tu..no more clinic & ubat-ubatan yang FOR SURE CONTAIN DRUGS...

Anda juga boleh menghubungi beliau sendiri seperti contact details di bawah ini jika ingin mendapatkan produk-produk Shaklee..beliau berada di sekitar SHAH ALAM, KLANG, MERU, KAPAR..mana2 yang berada di sekitar kawasan tersebut boleh mendapatkan Shaklee secara COD..

Email: uyun5252@gmail.com,

--------------------------------------------------------------------------
~Shaklee Independent Distributor Id 866183~

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved