ads

Jumaat, 28 Mac 2014

12 di puchong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di puchong - Google Blog Search


CikLilyPutih The Lifestyle Blogger: Ke Pejabat ABNxcess <b>Di Puchong</b>

Posted: 23 Mar 2014 09:00 AM PDT

Pernah dengar ABNxcess ni?
Of course lah pernah kan. Memang ramai yang tak familiar dengan ABNxcess ni, just setakat dengar nama ada lah ek.
Ok meh story sket pengenalan,
ABNxcess adalah pengendali televisyen kabel tunggal di Malaysia, yang dilancarkan pada 8 Jun 2013. Syarikat ini menawarkan perkhidmatan televisyen kabel melalui rangkaian kabel yang telah beroperasi sejak 2012.
ABNxcess dimiliki dan dikendalikan oleh Rangkaian Penyiaran Asia (M) Sdn Bhd, sebuah anak syarikat milik penuh ini ABN Media Group. Ia mempunyai operasi di Pusat PERNIAGAAN Suria Puchong terletak di Puchong, Selangor, Malaysia.
Kira macam Telco service provider yang ada kat Malaysia ni yang menawarkan servis televisyen dan high speed internet melalui satu cable dengan harga berpatutan.
Terdapat pelbagai jenis siaran TV dan radio boleh di dapati dan juga kepelbagai jenis kelajuan internet yang korang boleh nikmati.
Ni di antara pakej yang di sediakan
Ermm not bad harganya, memacam channel boleh tengok.
banyaknya TV, berpinau mata nak tengok
nak surfing-surfing lagi la boleh
Bab coverage ni yang aku tak berapa nak gemar ni, mehlah check it out ABNxcess dah boleh pasang ke belum kat tempat korang
Sebab tu aku marah coz area rumah aku Bangi belum masuk lagi, so cam ne aku nak pasang kan. Dahlah memacam citer ada kat channel diorang ni.
Inilah device nya kalau di pasang kat umah korang ni. Kecik je kan. Nak pasang pun nampak senang je.
Lepas ni boleh korang buat pilihan yang sesuai dengan budget korang kan.
Erm kalau kat area rumah aku dah ada coverage mau rasanya aku tukar ek but tengok dulu lah cam ner.
Ok itu je info mengenai ABNexcess yang terkini, kalau ada lagi yang hot-hot atau pakej yang best-best aku update lagi kat korang ek

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved