ads

Sabtu, 5 April 2014

12 di beranang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di beranang - Google Blog Search


Bonda Qalish: Sabtu <b>di Beranang</b> - Rumah Nenek

Posted: 05 Mar 2013 09:13 AM PST

Malam ni aku baru dapat kongsi cerita sikit dengan korang.
Coz, kemarin my hubby sibuk dengan download cerita Luffy die tu.
*padahal aku pun minat juga.

Here u go..praggy mommy kat depan pintu rumah nenek.
So, kami di Beranang sabtu lepas.
Dengan mak abah, along kak long dan keluarga aku.
Mak kate, nenek sedih coz takde yang datang lawat die lepas die balik dari Mekah.
Biase la kan...orang tua ni jiwa diorang lembut.
Lagi lagi baru balik dari umrah ni, lagi la cepat sungguh tersentuh hati.

Tengok la muka anak aku tu. Geli hati aku di buatnye.
Asal nak amik gambar die je, mesti die akan buat muka macam tu.
Tapi jangan tengok Mr.Hubby aku, muka macam nak marah je.
*cuaca panas mase ni, tu yang berkerut dahi.

Lepas balik dari rumah nenek, kami semua singgah kejap di rumah Pak Long.
Keluarga pak long aku duduk kat Saujana kajang.
Kira dekat jelah dengan rumah aku.
Bile bile aku boleh je nak lawat, cuma busy dan rajin atau tak je.

So, perut pun dah kenyang makan kurma, kismis, coklat and kacang.
Ape lagi....Zam zam ala kazam.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved