ads

Jumaat, 25 April 2014

12 di kuala selangor - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di kuala selangor - Google Blog Search


Aroma Ikan Bakar <b>di</b> Jeram, <b>Kuala Selangor</b> - asparaguswhite

Posted: 13 Apr 2014 10:44 PM PDT

Assalamualaikum semua, kali ni berkongsi pula JJCM di Aroma Ikan Bakar Jeram Kuala Selangor. Maaf sebenarnya aktiviti makan bersama keluarga ni dah lama dah, gambar-gambar terperap di dalam komputer sekarang ni lah ade masa nk mengupdate mana-mana yang patut untuk dikongsi bersama-sama. Makan di Aroma Ikan Bakar ini dijamin kepuasannya dari segi rasa makanan dan harganya ( tapi selalunya harga seafood ni bergantung kepada naik turun harga di pasaran yea) cz masa aku pergi makan dgn family mmg berbaloi harganya. sekali sekala makan takpelah kan? yang penting kualiti masa dengan family itu yang lebih manfaat dan utama. Ok kita tgk picture sambil bercerita sikit k.
Inilah gerbang pintu masuk ke Aroma Ikan Bakar, Time ni petang. Kalu takut tempat takde u better make a reservation dulu, tapi aku call byk kali tempat full aje, Byk kali aku pergi mmg semuanya walk in. Alhamdulillah kebanyakn dpt tempat yang best view dia.
Bile dah kaut memana yang patut dan perlu tu jenuh pulak aku dgn kaklong nak pikir masak apa. Banyak jugak seafood yang kami amik dalam bekas tu. pikir punyer pikir so ni lah menu kami.


 Alhamdulilah sambil makan sambil berborak2 dgn family, mmg masa yng paling menyeronokkan buat kami. Kenyang sungguh.
 Alhamdulillah, puas hati kami dgn menu n rasa makanannya. Dekat sini kemudahan seperti surau dan bilik air disediakan, Jadi jangan makan sampai tak solat pulak. Dari segi customer service nya agak so n so mungkin disebabkan ramai orang jadi agak lmbat sikit masa preparation for our dish itu. so kena sabar sikit menunggu, Nasib baik ade pantai kt depan tu, so bolelah menenangkan perut yang sdg berkeroncong sambil sabar menunggu. Hihiihi.. Terbaek!!!

p/s otw nak ke Jeram ni jangan lupa singgah ke Cendol Bakar, boleh drive through jer, jimat masa.
Adoiaiii aku tgk gambar yang aku upload ni terliur n terbayang-bayang rasanya..hahaha

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved