ads

Khamis, 10 April 2014

12 di port klang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di port klang - Google Blog Search


My Love and Cute Kids: Catuan Air <b>di Port Klang</b>

Posted: 04 Apr 2014 08:51 PM PDT

Mingu ni dah masuk minggu ketiga catuan air di kawasan bbss ni. Yang ajaibnya, walaupun 1 kawasan tapi kami terbahagi 2! Kawasan yang menggunakan logi perindustrian terlepas azab, sedangkan rumah mama yang menggunakan logi perumahan, turut berkongsi azab yang telah dilalui oleh orang lain sebulan yang lalu! Rasa azab sangat bila terpaksa mengurangkan mandi sedangkan cuaca sangat2 panas. Tambah2 pula terpaksa mengangkut air untuk membasuh di sinki. Minggu ni, tak ada air terkena pada sabtu dan ahad, bermakna ahli keluarga ada di rumah sepenuhnya! Kalau terkena hari sekolah, kira ok juga kerana mama balik dah pukul 6, anak2 pun sampai rumah 6.30 petang so malam je terasa peritnya tanpa air, ini weekend tanpa air! Ada idea tak nak perabis masa? Time catuan air ni, water world area shah alam buka ke? Mereka x kena catu juga ke? Baru bercadang nak perabis masa berendam..... Rindunya dengan air...
Kesian ikan lumba2... berattt

Sudah baca sila komen

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved