ads

Rabu, 9 April 2014

12 di sabak bernam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di sabak bernam - Google Blog Search


BLOG SELANGOR: 12 <b>di sabak bernam</b> - Google Blog Search

Posted: 23 Mar 2014 01:03 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Rakan Basikal Di Facebook Akhirnya Bertemu <b>Di Sabak Bernam</b>!

Posted: 20 Feb 2014 05:30 PM PST

Saya mengenali seorang teman di FB yang bernama Miskam Marimun sejak bulan Jun 2012 kerana minat yang sama dalam aktiviti basikal. Perkenalan terhad di alam maya sahaja kerana beliau tinggal di Sabak Bernam sementara saya tinggal di Setiawangsa. Walaupun berada di dalam negeri yang sama iaitu Selangor (saya di sempadan Selangor - KL), jarak antara kami adalah 116 kilometer! Beberapa kali beliau mengajak saya mengayuh di Sabak Bernam, namun saya juga telah beberapa kali 'gagal' untuk memenuhi pelawaan tersebut kerana faktor jarak.
 Saya dan Bang Miskam Marimun di sebuah kedai basikal Jepun di Sabak Bernam
Pembukaan sebuah kedai basikal Jepun di Sabak Bernam telah menemukan saya dan Miskam Marimun. Pagi tadi, selepas menghantar isteri saya ke tempat kerjanya, dengan tidak semena-mena hati saya meronta hendak ke Sabak Bernam untuk melihat kedai basikal yang dipromosikan dengan giat oleh Miskam. Sehingga saya 'terbawa balik' sebuah basikal yang tidak saya ketahui jenamanya melainkan tertulis di frem tersebut jenama DAMSON.
Terima kasih Bang Miskam kerana 'menyebabkan' saya datang ke Bandar Sabak Bernam untuk pertama kali dalam hidup saya. Sepanjang perjalanan melalui Kuala Selangor, Sekinchan dan akhirnya Sabak Bernam, terlalu banyak tempat yang indah saya lalui. Tidak tersangka negeri Selangor yang amat maju ini, masih ada kawasan yang indah seperti di Sekinchan dan Sabak Bernam. Kawasan sawah padi yang biasanya dikaitkan dengan negeri jelapang padi iaitu Kedah, juga terdapat di kawasan Selangor.
In sha Allah, pada satu hari nanti saya akan ke Sabak Bernam lagi.. :)

BLOG SELANGOR: 12 <b>di sabak bernam</b> - Google Blog Search

Posted: 27 Mar 2014 01:12 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Program Koyoworld <b>Di</b> Sungai Besar, <b>Sabak Bernam</b>, Selangor

Posted: 07 Mar 2014 08:07 AM PST

Sungai Besar, 07 Mac 2014: Satu program promosi dan penerangan Koyoworld Malaysia telah diadakan di Sungai Besar, Sabak Bernam Selangor yang dikendalikan oleh En. Rizal, Pegawai Pemasaran Koyoworld Malaysia. Program tersebut berjaya menarik minat dan perhatian penduduk di sekitar kawasan tersebut. Semenjak wujudnya beberapa testimoni hebat Koyo Chitosan yang terhasil di Sabak Bernam membuatkan ramai yang tertanya-tanya apa itu Koyoworld? dan apa itu Koyo Chitosan?. Sebagai menghargai penduduk sekitar Sabak Bernam khususnya di Sungai Besar, pasukan Koyoworld yang diketuai oleh En. Rizal disokong oleh beberapa 'leader' membolehkan program tersebut berjaya dilaksanakan dengan maklum balas yang amat positif.

Koyo Chitosan, Koyoworld bukan sekadar makanan tambahan biasa yang banyak terdapat di pasaran. Koyo Chitosan yang dihasilkan daripada kaki ketam merah lautan Jepun dari kedalaman 1000 meter adalah merupakan makanan tambahan yang hebat, berkualiti serta mempunyai kesan yang mujarab untuk kesihatan tubuh badan.

Sokongan yang tidak berbelah bahagi daripada anda telah membolehkan Koyoworld masih gagah mengharungi persaingan yang semakin sengit. Koyoworld sentiasa berusaha memberikan anda sesuatu yang terbaik dan memastikan kualiti adalah di tahap tertinggi. Sokongan hebat anda itu telah berjaya menghasilkan testimoni yang hebat bukan hanya setakat 1 atau 2 jenis masalah kesihatan yang berjaya dibantu, malah pelbagai.


Program sebegini akan diteruskan dari semasa ke semasa dan menyasarkan seluruh masyarakat Malaysia akan tahu dan kenal Koyoworld malaysia serta Koyo Chitosan merupakan makanan kesihatan terbaik dan bermutu tinggi yang sesuai untuk semua peringkat umur, matlamat Koyoworld adalah mudah "Kesihatan Anda Adalah Keutamaan"


Koyoworld malaysia mengalu-alukan anda semua untuk merebut peluang perniagaan yang tersedia dengan menjadi 'ahli Koyoworld'. Mungkin anda berminat samada untuk mengetahui lebih lanjut atau ingin menyertai kami di Koyoworld, sila hadir dan luangkan masa berharga anda ke program-program kami yang telah dirancang untuk mengetahui lebih lanjut mengenai syarikat, produk kesihatan yang ditawarkan serta pelan pemasaran terhebat kami. Maklumat program akan dimaklumkan dalam portal ini. Kami ingin berkongsi kegembiraan bersama anda, bertindaklah sekarang.
Pesanan Khidmat Masyarakat Daripada Koyoworld Malaysia.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved