ads

Ahad, 25 Mei 2014

12 di sekinchan - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di sekinchan - Google Blog Search


BLOG SELANGOR: 12 <b>di sekinchan</b> - Google Blog Search

Posted: 14 May 2014 09:42 AM PDT

Klik GAMBAR Dibawah Untuk Lebih Info
URL Sumber Asal :-

Blog Ustazah Liana ;): LIA HOMESTAY murah <b>di sekinchan</b>

Posted: 04 Dec 2013 09:31 PM PST

memandangkan kenduri-kendara banyak time cuti sekolah camni,homestay memang sangat laku lagi2 on weekend..rezeki..hehe..selain homestay family saye di KUALA SELANGOR (boleh klik di sini) terdapat 2 unit lagi homestay family saye di SEKINCHAN..baru siap decorate sepenuhnye^^
homestay ini hanya RM150 sehari semalam!!homestay di sekinchan ini dilengkapi 
2 bilik tidur dan 1 bilik air&tandas yang berasingan
sebanyak 2 unit homestay di sekinchan..sebenarnye ade 4 unit rumah..tapi 2 unit rumah yang di tengah tu abah saye jadikan rumah sewa..di corner lot kiri dan kanan tu yg abah saye buat homestay..
yg penyewa sorang tu mama saye cakap macam muke ari wibowo ok^^
ok jom kite tengok homestay yang pertama..RM150 sehari semalam
homestay ini terletak di parit 8 sungai leman,sekinchan,selangor..tepi jalan utama kuala selangor-sabak bernam..30 minit dari kuala selangor,15 minit ke sungai besar,30 minit ke sabak bernam 
jom tengok BILIK TIDUR UTAMA
bilik tidur utama ini dilengkapi;
- peralatan solat (sejadah,telekung,buku yaasin)
- gula,teh,nescaffe3in1,air mineral sebotol
TANDAS & BILIK AIR yang berasingan
ni pule homestay yang ke-2..kalau family ramai campur gn sedare mare lagi bolehla sewa 2 biji homestay ye..same juge harge..RM150 sehari semalam..design dalam pun same..cume warne sofa je lain^^
bilik tidur utama ini dilengkapi;
- peralatan solat (sejadah,telekung,buku yaasin)
saje saye nak bergambar jap..malam ni nak tido sini la..hehe


- gula,teh,nescaffe3in1,air mineral sebotol
TANDAS & BILIK AIR yang berasingan
pemandangan menghala ke jalan besar..keselamatan insyaallah terjamin sebab rumah jiran2 dekat^^rumah family saye pun dekat je..x sampai 2 minit naik kereta
kawasan lapang depan homestay tu pun insyaallah abah saye akan bina homestay juge..masih di dalam perancangan..so,sebelum tu bolehla dijadikan padang bola..haha...
- toto 2 unit (boleh ditambah mengikut keperluan TANPA caj tambahan)

- bantal lebih 2 unit (boleh ditambah mengikut keperluan TANPA caj tambahan)

HOMESTAY MURAH SEKINCHAN!
hanya RM150 sehari semalam!!!
BERMINAT??sila hubungi saye, LIANA ;) mama dengan abah saye pun boleh juge ;)
**kalau nak homestay murah saye di kuala selangor boleh klik di SINI

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved