ads

Isnin, 6 Jun 2011

12 di jenjarom - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di jenjarom - Google Blog Search


^My Story ^ My Life ^: Majlis perkahwinan <b>di Jenjarom</b>, Banting <b>...</b>

Posted: 01 Dec 2010 08:46 PM PST

hi allz....

pekaba? ok2 je kan? hu9.. lama dah tak tulis blog.. bz wehh... biasalah sekarang ni kan da hujung tahun, gamen closing account, sebagai syarikat sub dari gamen tu, kita pun ikut bz nak kejar deadline payment n arahan kerja yang belum turun... so, hidup agak berserabut sikit.. berat badan pun turun.. :(

dalam bz2 macam tu, lya pun sempat melangsungkan kenduri kali ke-3 di jenjarom, banting.. (kampung hubby lya) he9.. kelakar bila ingat pasal kenduri ni... ye la, sampai 3 kali buat majlis... walaupun ketiga-tiga majlis tu simple jer.. tapi lya terasa macam artis pulak, ha9.. (PERAS SANtan sikit, no hal kannnn?)

tak banyak yang dapat lya cerita pasal kenduri ni.. sbb lya bukan membabitkan diri secara langsung dalam hal ni.. lya juz datang betandang jer... dari KL pukul 9 pagi gerak ke jenjarom sampai dalam kul 10, terus gi butik andaman Elly's Andaman di pekan banting.. make up ambil masa dalam sejam n then terus gerak ke rumah hubby.. tema baju lya majlis kali ni pink ke pepel-pepelan, hu9..

jap erk, lya upload gambar lya...

ni gambar masa makan beradap ;-)


kat sebelah lya tu, adk pompuan hubby lya... dia pun sama langsung sekali... save bajet kitorang kan kan kan??   

selepas makan naik atas jap, amik gambar kat pelamin..

kat depan meja makan beradap tu...


sikit je yang boleh lya upload.. tak banyak amik gambar sebab battery kamera kong... gambar yang xpenting tu banyak la.. tapi gambar majlisnya segini jer... yang paling lya kesalkan, tak sempat bergambo dengan mak ayah lya.... :(

tapi xper la.. at least ada gak kenangan masa majlis umah hubby lya...

okey la... cenggini je la adanya untuk kali ini.. lain kali lya sambung lagi yer...

ta ta allz.......

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved