ads

Isnin, 6 Jun 2011

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


Musafir di Bumi Tuhan: Hari Keluarga <b>di Morib</b> Gold Coast

Posted: 06 Jun 2011 02:46 AM PDT

Assalam...

Sekali lagi sepatutnya entry ini sudah di postkan pd last week. Baru balik dr Gold Coast, kiranya sedang PANASS la.. tp biasalah since dh nk menghampiri date untuk audit ISO Fakulti, maka sibuk la tengok fail2 penyelidikkan dulu..

Kerja mesti mau settle dulu...ekeke..

Anyway ummi nak ucapkan banyak2 terima kasih kepada AJK BAKKAH dan staff2 HARAKAH yang mmg happening bersama-sama memeriahkan sambutan HARI KELUARGA BAKKAH..

Best..next year buatlah kat Gold Coast Australia pula ekkk...haha..(berangan)

Information untuk para pembaca yg budiman...HARAKAH x ada duit sgt pon..tp ini semua atas inisiatif staff2 HARAKAH (En Hubby sy, one of them) yg buat potongan gj tiap2 bulan utk isi tabung BAKKAH nih...kalu tak, tak merasalah nk pi jalan2...n tak lupa juga kepada para sponsor...


Kat PD last year takut air...dh nk masuk 2 tahun..tahu2 je la..dh besor


Jumpa air...tak hengat nk naik...


Main masak2. Dh janji ngan Yad, kalu x main pasir kat dpn rumah...diizinkan main pasir tepi pantai neh...


Sebelum ke Hotel...


pemandangan yang indah. SubahanAllah...

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved