ads

Ahad, 12 Jun 2011

12 di tanjung sepat - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di tanjung sepat - Google Blog Search


Sharing is Caring..: UFO&ALIEN::alamak!!mereka datang menyerang!!

Posted: 08 Jun 2011 06:48 AM PDT

Mereka datang melawat. . .
Pernahkan anda terfikir bila UFO/Alien akan datang menyerang bumi kita??jika ia benar2 berlaku depan mata anda..apa yang akan anda lakukan?Fakta tentang UFO::
Sebuah benda terbang aneh (biasanya disingkat UFO) adalah setiap objek kelihatan tidak biasa di langit yang menyebabkan tidak dapat dikenalpasti oleh pemerhati, atau (dalam definisi sempit) oleh penyiasat, walaupun dalam penggunaan popular lebih longgar bererti pesawat alien, menjadi salah satu penjelasan (di antara beberapa) ditawarkan untuk penampakan seperti objek terbang. Walaupun penampakan UFO telah terjadi sepanjang sejarah,. bunga moden dalam mereka berasal dari Perang Dunia II, sejak kapan kerajaan telah meneliti laporan UFO, sering dari perspektif tentera, dan penyelidik UFO telah diteliti, ditulis, dan mencipta organisasi yang bertujuan untuk subjek.

Pengajian telah menetapkan bahawa majoriti UFO adalah pengamatan dari beberapa belon yang sesungguhnya tetapi konvensional objek-paling sering pesawat,, awan noctilucent, awan nacreous, atau objek astronomi seperti planet meteor atau terang - yang telah salah dikenalpasti oleh pemerhati sebagai anomali, sedangkan peratusan kecil dari UFO dilaporkan adalah hoax Namun,. setelah tidak termasuk laporan-laporan ini tidak benar, antara 5% dan 20% dari jumlah keseluruhan tetap dijelaskan, dan sebagainya boleh diklasifikasikan sebagai dikenalpasti dalam erti ketat. Banyak laporan tersebut telah dibuat oleh para pemerhati terlatih seperti pilot, polis dan tentera, beberapa melibatkan jejak radar, sehingga tidak semua laporan visual Para penyokong hipotesis luar angkasa percaya bahawa laporan-laporan yang tidak dikenalpasti adalah dari pesawat alien, walaupun pelbagai. hipotesis yang lain telah dicadangkan.

Gambar yang dijadikan BUKTI kewujudan UFO::

Benarkah itu OFO??

PERCAYA ATAU TIDAK??

Ada yang masih xpercaya..mereka mengatakan ia hanya gambar edit..ataupun kapal terbang unik yang dicipta sekarang..maklumlah dunia dah semakin moden..huhuhu~ia semua terpulang pada anda untuk percaya atau tidak.. 

Di dalam gambar di atas,,mereka tertanya-tanya. .benda ape yang melangar kipas angin ini??objek apaka yang melanggar kipas angin ini sehingga kemek/renyuk??



Dari camera NASA. .mereka dapat tangkap objek yang bernama 'UFO' sedang terbang di langit. .adakah itu benar2 UFO??


Meraka membuat andaian tentang penampakan 'objek terbang' ini di negeri mereka. .dan yang paling banyak nampak adalah di Tanjung Sepat dimana mereka telah nampak sebanyak 9 kali. .

CARTA::

Sungai Petani-8 kali

Ipoh-5 kali

Paka-4 kali

Pekan-3 kali

Selayang Baru-4 kali

Ampang-4 kali

Sentul-4 kali

Hulu Langat-6 kali 

Tanjung Sepat-9 kali

Muar-4 kali 



Kegunaan UFO::

Ini hanya kemungkinan sahaja. .mungkin kapal angkasa UFO ini lebih canggih dari ape yang kita sangka. .

Tanda-tanda kemunculan Alien::

Memang nampak cantik tanda2 ini. .unik. .tapi apakah maksud disebalik tanda2 ini??ia sering berlaku di ladang jaggung,ladang yang luas dan sebagainya. .

UFO menculik lembu?? ::

HAHA..alien nak uat ape ngan lembu2 ni ek??entah ar. .nak jadikan makanan kowt. .kajian ker..dorang pown nak mengkaji gak dunia kita ni kan..hehe benda macam ni xdikenalpasti lagi ape tujuan alien ni nak menculik lembu..belum ade bukti pown..perkara macam ni POPULAR dalam games jer..

Alien itu ape::

Tidak seperti bangsa musuh yang lain berulang extraterrestrial dalam fiksyen sains, Aliens bukan tamadun cerdas, tetapi makhluk pemangsa tanpa tujuan yang lebih tinggi daripada perbanyakan spesies mereka dan penghancuran kehidupan yang boleh menimbulkan ancaman. Seperti tawon atau anai-anai, Aliens yang eusocial, dengan ratu subur tunggal breeding kasta askar. Kehidupan biologi Aliens 'kitaran, di mana anak mereka keras tertanam di dalam hidup host sebelum meletus dari dada mereka, dalam banyak hal aspek tanda tangan mereka.

Gambar Alien::



Inilah dia rupa yang dikatakan 'ALIEN'..hurmm nak kata hodoh pown boley..menakutkan pown ade jugaklah..ermmm..cam bayi pown ader..tah!!lu pikir la sendiri!! 

Falkville, Alabama ketua polis Jeff Greenhaw pada malam 17 Oktober 1973. Greenhaw bentak beberapagambar tokoh sebelum itu lepas landas di bidang dibajak dengan Greenhaw dalam pengejaran. Ini outran loripickup dan mengejar ditinggalkan. "Dia sedang berlari lebih cepat dari setiap manusia yang pernah kulihat,"katanya. Foto ini mempunyai asal lebih baik dari orang asing agen rahsia, tapi kita masih tertinggal denganhanya akaun saksi dari apa yang dilihatnya. Malangnya, sosok itu kelihatan seperti seorang lelaki dalamtetapan tahan api. Mungkin percanggahan ini adalah bukti keasliannya, namun logik semacam itu tidak akanmendapat satu sangat jauh di dunia lurus.

Tentu saja, sekarang siapa pun bisa menghasilkan gambar atau video alien atau UFO. gambar yang lebih tuamungkin merupakan bukti objektif hanya kita miliki tentang fenomena tersebut. Sayang bahawa kita tidakmempunyai banyak foto penghuni. Pada tahun 1996, Whitley Strieber dipuji gambar dari "abu-abu"seharusnya yang katanya mungkin otentik kerana "struktur anatomi di sekitar mata hitam merangkumi bahawasaya telah mengamati tetapi sengaja tidak pernah dilaporkan di mana sahaja." Menyatakan Strieber bahawaWasa imej yang paling nampak sebuah tipuan, tetapi yakin bahawa originator mengalami kontak langsungdengan makhluk asing, atau harus berbicara dengan seseorang yang melakukannya.

 

 

 

 

Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by USA Best Price.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved