ads

Khamis, 28 Julai 2011

12 di puchong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di puchong - Google Blog Search


~I WisH I Was A KiD AgaiN~: sehari <b>di puchong</b> ,sehari di shah alam <b>...</b>

Posted: 24 Jul 2011 11:59 PM PDT


sehari2 ira yang tak update blog ini ,terbiar sahaja tuk beberapa hari ..rindu sudah nak cerita2 kat sini tanpa point penting pon,,=='
hari ahad (semalam laa,24july) kami ramai2 bergotong royong angkut barang2 untuk pindah rumah,,setelah hampir 5tahun angah menanti rumah nye siap ,akhir nya siap jugak ,,uwahh ,,seronokk beliau ,,hehe. actually hari jumaat petang da gerak ke puchong ,wani,akak spupu ira pon ikot skali . dat day emak n abah masak special2 sikit , bawak semua periuk2 nasik pegi sane ,malam tu semua berkumpul kat rumah angah . 
hari sabtu tuh pegi round Putrajaya dengan along ,sumbat satu kereta . round2 presint 2 kot ,pegi kat pantai buatan tu . lepas tu pegi minum2 kat taman warisan presint 16 kot,,*asik kot saje ,...xD*  .. time ni bancik pun ade datang ,mase minum2 kat taman warisan tuh ,,malam tu gak ira n wani ikot bancik balik shah alam ..hehe,,ngelatt tak tolong kemas rumah orang nak pindah,,xD


malam sabtu tu tido rumah bancik kat shah alam ,siap boleh maen teka2,,maen maenan aijaz,,apehal laa..==' , esok nye tu kene bangun awal ,sebab banyak mision .. selepas subuh da bangun , sarapan at mcd , then terus bershopping !! dapat dua helai shawl idaman hati,,aww2,,~_~
aijaz penat sudaa ,,tggu kami shopping ,,hee,,tak sempat ambil pic laen2,sebab sibuk sangat shopping,,uhh,,xD

habis shopping terus pegi rumah angah ,tolong angkut2 barang ,,lori besar ade sebijik ,tapi biasa la ,rumah double storey ,macam2 barang kot, so kitorang angkut sikit2 naek kereta,nasib baek pindah rumah tu dekat je,area2 situ je,,hehe,,but ,seronok ,,^_^


so ,,itu la cerita nye ,,mengapa ira hilang beberapa hari ,,busy u oll,,heh . bancik ajak stay sane ,,tapi ade banyakk tempahan nak kene buat ,siap kan dulu ,,kalau ade mase pegi lagi sane,yey !,,


seronok gak pindah2 ni ,sebab dapat pindah same2,angkat2 barang sama , penat2 sama2,makan sama2 ,semua sama2 ,,,^_^.
Full Feed Generated by Get Full RSS, sponsored by Used Car Search.

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved