ads

Khamis, 27 September 2012

12 di jeram - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di jeram - Google Blog Search


addH2oMTBTribe: Kayak <b>Jeram</b>

Posted: 25 Sep 2012 01:25 AM PDT

Udah lame tak menulis di blog ni. Sibuk dengan macam-macam aktiviti. Nak becerita sedikit pasal berkayak di jeram (white water kayak). Buakan mahir pun. Sekadar berminat dan ada le sesekali mengikuti kawan-kawan bermain di jeram. Memang seronok. Kalau di perak boleh ke Sg. Sungkai, Sg. Itik di Gopeng atau Sg. Singor. Di Malaysia banyak lagi tempat yang menarik seperti Sg Sedim, Sg Kiulu dan sudah pasti yang paling best di Sg Padas. Kalau nak ikuti aktiviti ni pastikan korang sihat, cergas dan mahir mengendalikan kayak. Pergi le dengan kawan-kawan yang mahir....

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved