ads

Ahad, 30 September 2012

12 di petaling jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


Testimoni Pure Marien Kolagen Dari Geng <b>Di Petaling Jaya</b> (PJ)

Posted: 17 Sep 2012 06:38 AM PDT

Alhamdulillah berkat rezeki dikurniakan Allah S.W.T dipermudahkan jalan.. ok ct nak cerita kesan kesan yang dah dialami oleh kawan-kawan di PJ yang dah pun menjadi pelanggan tetap ct dan alhamdullillah juga semua mereka memberi maklum balas yang sangat positif.. tiada yang lebih gembira bila kawan-kawan juga memperoleh kesan yang baik untuk kulit dan kesihatan mereka.
Ok feed back dari Fiza..kawan ct pengguna tetap SKII selama 8 tahun tau muka dia memang takder masalah pun tapi sedikit kering sebab tu dia guna SKII jer.. 2 hari dia pakai muka dia dah nampak cantik pink pink segar jer.. dia kata cepat nya kesan.. Alhamdulillah 
Kawan SIL dia sapu kat kulit anak dia yang kering dan alhamdulillah dah hilang kulit kering anak dia.
Muka ct memang berminyak tahap goreng ayam alhamdulillah dah kurang skit nak kata hilang terus tuh susah jugak sebab kan ct cakap kulit ct memang degil tahap kurun ke 14 kan.. jerawat gatal tu naik 2 hari jer dah kering dan hilang  trus.
My encik sepul pun nak try jugak muka dia aikkk jadi cerah lah pulak ..kurang minyak dah la..jerawat dia 2 hari jer dah ilang trus.
Bibah muka dia makin pinky ..tulang pipi makin naik pulak aiii makin lawa pulak hang ye bibah.
Kulit jerawat memang sangat cepat surut lah,,,
Pure Marien Kolagen boleh kuruskan badan???
hohoho ini bukan hanya tajuk gempak ok.. tajuk betul nih ..kawan di PJ badan dia agak berisi.. dia dah habiskan 20 bekas nampak semakin slim uu.. ha baca balik kebaikkan kolagen tuh.. dia boleh memberi rasa kenyang.. tapi kena minum air banyak.. kalau tak suka minum air masak pun jadi minum sebab pengambilan kolagen akan membuatkan korang rasa nak minum.. tapi jangan risau, itu salah satu feedback yg positif untuk korang.
Alhamdulillah ct sangat menjaga kualiti kolagen yang ct hasilkan.. diselawat.. dan dimasak dengan penuh kasih sayang.. ct hanya menggunakan kolagen berkualiti tinggi.. tengok la rupa kolagen ct (GAMBAR) bila dah kembang.. nampak tunas-tunas dia kan.. ha sebab tuh la ct berani claim kolagen ct adalah segar dari ladang..

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved