ads

Ahad, 13 Januari 2013

12 di morib - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di morib - Google Blog Search


SetiaKekalAbadi *SKA*: Bercuti <b>di</b> GOLD COAST <b>MORIB</b> RESORT <b>...</b>

Posted: 10 Jan 2013 07:44 AM PST

Teruja bila melihat blog Zana dan Mamazakwan bercuti di Gold Coast Morib nie apalagi en hubby cepat2 booking online pada bulan 12 hari tu...kami dapat pada harga Rm150 dengan booking di StreetDeal.com...dapat tau pasal promo nie pun dari Mamazakwan,
kami amik weekdays tu yang dapat murah tu..tapi kalau weekand pun masih lagi murah...baru  jer pergi isnin hari tu..
Gerak dari rumah pukul 11 lebih sampai pukul 12 lebih,en hubby bawak relax jer...sampai aja terus dapat check in dan dapat masuk bilik awal , sebab hari biasa orang tak ramai..


lepas check in tapi tak masuk bilik lagi...
kami keluar makan di Pantai Morib dengan bekal yang kami bawa..nak jimat, oleh sebab kami nak jadikan percutian budget..pagi2 lagi daku ngan en hubby masak..menu ringkas tapi semuanya kegemaran en hubby..
kenyang makan balik bilik untuk rehat time..masuk aja bilik teruja sungguh dapat bilik yang besar..sesuai untuk kami yang dalam mood honeymoon..hehehe (sila jangan muntah ok...)


dah rehatkan badan masa untuk mandi manda..
lepas tu kami jenjalan sekitar hotel dan tepi pantai...


setelah penat pusing2 kami rehat dulu sementara tunggu untuk makan malam ..
kita orang antara orang yang terawal datang jadi dapatlah tempat duduk yang dekat ngan makanan...makan sampai kenyang dan berkali2 tambah
alhamdulilah makan malam kami sangatlah istimewa berbaloi2 sangat ngan pakej yang kita orang amik..

tak der cerita pasal mandi manda??? sabar....cerita akan bersambung di part 2...ok

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved