ads

Khamis, 14 Mac 2013

12 di bangi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


~~Diary Daniellia~~: JJCM <b>di</b> Restoran Warung Dusun, <b>Bangi</b>

Posted: 04 Mar 2013 05:59 PM PST

Masa kursus di UNITEN, Bangi kami sempat JJCM di sekitar Bangi & Bdr Br Bangi, antara tempat yg direkomenkan oleh kwn2 kat sana, Restoran Warung Dusun, kami pekena sup gearbox & sup ekor, mmg terangkat la, xsia2 kami patah balik 2, 3 kali cari restoran ni hehe...ms kami sampai byk lg tempat kosong tp ms tgh order tu full restoran ni... kami lepak kat cni sampai tgh mlm,  mcm2 side order kami pekena, sampai tertinggal 1 sesi kuliah mlm tu...huhu...
Aku & wana, posing2 dl sblm mkn

Sup Gearbox, besar tau blh mkn 4 org, tu pun xhbs km kerjakan

Pulun hiris sambil kecur air liur...haha

Gayanyer ada lg yg nk diorder...

gigih mak nk mkn...hikhikhik

 jemput2 makan semua...nyum nyum..

Bersambung...

N3 JJCM lg pasni la nmpknyer...hehe

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved