ads

Selasa, 16 April 2013

12 di bangi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di bangi - Google Blog Search


Simply Joy Hussin: WEDDING AIN <b>DI BANGI</b>

Posted: 03 Apr 2013 07:43 PM PDT

Selamat pengantin baru buat Ain dan suami ya.  terima kasih kerana sudi mendptkan khidmat solekan drpd kak joy ni :) hhehehehe.. fun sgt dpt customer yg funny dan sempoi mcm ain... siap makan nasik lemak lagi kat rumah pengantin .... heheh sedap pulak tu hahhaha... mmg terbaik :D  terima kasih juga buat mak ain yg baik sgt..... :)

Jom kita menjamu mata melihat sekeping dua gambar yang sempat  joy snap pada hari tersebut.




Ini semasa nikah. mula mekap jam 8 pagi di rumah ain di bangi.  Majlis nikah akan diadakan pada jam 11 pagi di Masjid Besi, Putrajaya.  So kena la mekap awal supaya tak terkejar2 nanti kan.




Ini pula mekap pada hari kedua, iaitu mekap untuk sanding. Ain mengenakan persalinan biru yang cantik.





Haaaaa ini la buah hati pengarang jantung si Ain si engineer Petronas ni.. heheheh sekali tgk mcm Fahrin Ahmad gitu.. wah bertuah betul Cik Ain ni hehhehe... apa pun kak joy sgt happy dgn korang berdua.. sgt2 sporting dan sempoi - terbaek.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved