ads

Selasa, 16 April 2013

12 di cheras - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di cheras - Google Blog Search


De&#39;NShima Bridal: Makeup Sanding <b>Di Cheras</b>

Posted: 24 Mar 2013 11:26 AM PDT


0173209269 / 0127466736 / 0132876020
boleh layari facebook kami di 
atau lawati galeri kami di
No 3, Jalan Tun Teja 35/10, 40470 Alam Impian, Shah Alam

Burger & Roti John Terbaik <b>di Cheras</b> | Santai Leeza

Posted: 28 Feb 2013 05:30 PM PST

Sepanjang pengalaman leeza lepak makan di serata ibu kota ni, leeza berpendapat burger dan roti john yang paling terbaik adalah di Taman Len Sen, Cheras. Berdekatan dengan Sekolah Kebangsaan Sri Anggerik. Tahap terbaik tu leeza bagi 10/10 bintang !!
Burger Double kepunyaan Hero Leeza

     Servis memang SANGAT BAIK. Yang paling best, boleh call pak cik ni order then lepas tu datang pick up order. Menarik kan, tak payah susah-susah nak tunggu. 
     Boleh makan kat kedai tu tapi pilihan air hanya ada air gas jer dan suasana agak romantik (maksudnya tak lah terang-benderang suasananya).
     Sepanjang pemerhatian leeza, selalunya memang ramai orang lah beli kat kedai pak cik ni. Tapi tak lah sampai orang beratur panjang, macam nak beli burger bakar. Heeeee..... So kalau anda semua tinggal berdekatan, bolehlah cuba burger, roti john dan seangkatan dengannya di kedai pak cik yang tidak leeza ketahui namanya ini. he he he
Roti John Milik Leeza ~ Perghhh
Area Taman Len Sen, Dekat dengan Sekolah Kebangsaan Sri Anggerik, Ada Petronas berdekatan kedai pak cik tu dan berhadapan dengan gerai buah-buahan.

TITIK SANTAI :: :: ::  
Leeza terasa nak pergi serbu kedai pak cik ni lah... Ouch.... Yummie nyer..
 

Bertanding <b>di</b> DUN Selangor ; Syed Ali nasihatkan Wan Azizah <b>...</b>

Posted: 28 Mar 2013 09:02 PM PDT

[unable to retrieve full-text content]Menurut Ketua UMNO Bahagian Cheras, Datuk Seri Syed Ali Alhabshee, kehadiran Wan Azizah kedalam kancah politik tidak memberi sebarang manfaat kepada rakyat sebaliknya sekadar menjadi 'patung bernyawa' kepada ...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved