ads

Selasa, 21 Mei 2013

12 di ampang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di ampang - Google Blog Search


nasi lemak royale kini <b>di ampang</b>... - The Neverending Story...

Posted: 16 May 2013 08:53 PM PDT

huuishhhh tajuk tu tak menahan kan
honestly saya memang suka makan
memang pemakan yang tegar..
my biggest imaginary wish is to eat and eat and eat and become thinner
each time i ate..haha amek ko
sekarang ni tengah try makan lecithin from shaklee
baru makan 2 minggu..belum timbang lagi
we'll see the result nanti ye
siapa duk utara mesti tau nasi lemak royale ni
femes kot..tapi ada kat utara jela
tapi sekarang dah ada cawangan kat ampang
dekat Tiara Duta Ampang Club House
located sebelah swimming pool
di sebalik pagar tu is the swimming pool 
 adam yang dah terlentok..but its ok sebab senang mommy n ayah nak makan ;p
do not imagine nasi lemak royale ni macam nasi lemak yang biasa
nasi je lemak, tapi nasinye warna kuning and dimakan dengan lauk nasi kandar

as usual..kuah campur ye ane
this is mine..look at the kuah dan ayam yang super crispy
im drooling while typing this
ok kenapekah aku bahasa rojak arini
lantak le..janji korg paham..haha

the verdict- as en.hubby said sama macam royale aloq staq
so kalau ada yang mengidam nasi lemak royale..do come here okeyh
p/s : kalau anyone interested nak cuba lecithin shaklee tu..do email me at ainasuraya.as@gmail.com

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved