ads

Sabtu, 7 September 2013

12 di puchong - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di puchong - Google Blog Search


Fazleyatul Aini (Lya Colours): okey ni last. raya <b>di Puchong</b>

Posted: 03 Sep 2013 01:46 AM PDT

Woih tolonglah tak berkesudahan entry beraya kau ni hoih. Jenuh nak upload. Jenuh orang nak hadap. Hahahaha
Sorry lah ye. Can't help la. Kalau boleh pergi jalan rumah jiran sebelah pon aku nak upload. Haha. amboi jangan ketara sangat jakun tu ye
This was last week. Hari Ahad. Tak berjalan lagi rumah sedara mara rapat kat Puchong. Ish wajib ok beraya saya. Makan sedap-sedap. Huahuahua matik la fikir makan je kan
sebelum gerak. amboi mak aku, lebih pulak. wahahaha dengki. tudung merah dukung budak kecik tu sepupu punya wife. dia stay kat rumah. tak dapat ikut si kecik tu demam. tutup muka dia tu bukan sebab apa, sebab dia actually pakai purdah. tak kan aku suka-suka pulak nak upload pic orang kan
anak buah puchong yang semakin membulat. bagus ni. kita kena kekalkan mutu keluarga kita. tiba-tiba haha


sampai-sampai je, ada roti jala dengan serawa durian. sepupu aku tengah buat tempahan roti jala dengan serawa. apa lagi, tibai la sekali hahaha


kempunan dan kecur liuran tengok. lama dah tak makan kuah kacang ayam. dulu arwah mokteh selalu masak ni kalau kitorang beraya kat Puchong.. kehebatan arwah mokteh memasak diwarisi anak-anak dia. Last makan kuah kacang ayam arwah mokteh masa tu kat KLIA, adik aku yang nombor 2 nak fly balik Egypt. Arwah mokteh datang dengan arwah pokteh, bawak kuah kacang ayam dengan nasi impit. makan ramai-ramai kat KLIA tu haha. Memori sangat. Al-fatihah. Rindu -_-
Lodeh lazats. Matiklah kalau seminggu duduk Puchong naik 10kg makan sedap je kan -_-

makan pagi tak sempat hadam lagi, by 1pm macam tu dorang ajak lunch. Huwaaa nangis ok. Perut kenyang. Tak makan rugi. dasar buruk lantak kau ni.  Tapi tak makan dulu pon. Kenyang. Dalam pukul 3pm baru makan.

siakap sambal serai. bau masa dia goreng sambal tu, 1 rumah. stress tau tak. bergelodak hidung hahaha

sambal tomat. fuhhh wa cakap lu sambal ni memang terbaik sangat. macam sambal ayam penyet AP tu. memang terbaik pedas gila la. ni bibik sepupu masak kan. lupa nak mintak resepi dan mintak tapau hahaha

aku makan ni je. asam rebus keladi lupa snap haha. fuhhh bergelodak deria rasa aku makan. pedas mampuih. tapi cannot stop hahaha. terbaik sangat combination tu. kalau ikutkan hati, bukan banyak tu dah nasi. mau tambah lagi. tapi sebelum korset akak tetas, baik sedar diri. sedap sangat hoih. asam rebus keladi tu best hirup-hirup. fuhhhhhh i wantttttttttttttttttt
sepupu paling cilik. bulatnya mata. gerammmm

okey tu je. habis dah entry raya. raya pon dah nak habis. hehehehe

lets klik !!

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved