ads

Sabtu, 7 September 2013

12 di salak tinggi - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di salak tinggi - Google Blog Search


<b>Bandar Baru Salak Tinggi</b> • View topic - DESA SALAK PEKERTI

Posted: 02 Sep 2013 01:23 AM PDT

Kawasan kejiranan lain sekitar Salak Tinggi ie:, Desa Salak Villa, Desa Sri Setia Murni, Taman Bunga Raya, Desa Bestari, Desa Vista, Desa Salak Murni, Kg. Jenderam, Kg. Ginching dll.

Moderator: one_nazrul

Re: DESA SALAK PEKERTI

Postby zhrznl » 03 Sep 2013, 00:23

qaryna wrote:~ Pengumuman Mesra Kejiranan ~

Kepada semua ahli forum Desa Salak Pekerti adalah dialu-alukan untuk join group page (close group) di laman F*

Sekian, terima kasih

Boleh access ke page F*(Kena guna asterick symbol sebab forum ni block word face**ok) kat URL ni: http://goo.gl/6UkwyJ

Setakat ni tak tau macamana nak control siapa yg request jadi member... Hehe... Kalau nak saya invite guna email, sila PM email address ya...

Terima kasih.

ZhrZnl
Kota Warisan

zhrznl
Penduduk Biasa
 
Posts: 25
Joined: 22 Jan 2013, 00:10

Re: DESA SALAK PEKERTI

Postby shahnora » 04 Sep 2013, 16:39

Salam Jiran,
ada sesiapa disini dapat sms pembayaran rumah (bulan yg pertama)...hubby dapat sms suruh buat bayaran duit rumah...
betul ker?

shahnora
Baru Pindah
 
Posts: 7
Joined: 04 Jul 2013, 17:30

qaryna
Penduduk Biasa
 
Posts: 93
Joined: 27 Jul 2010, 12:28

Re: DESA SALAK PEKERTI

Postby shahnora » 05 Sep 2013, 12:37

semalam nak joint f*....Desa Salak Perkerti.......tapi tak ada pon dlm senarai nama....kang lunch kang tengok balik....dah ada ker dlm f*

shahnora
Baru Pindah
 
Posts: 7
Joined: 04 Jul 2013, 17:30

Re: DESA SALAK PEKERTI

Postby qaryna » 05 Sep 2013, 17:25

shahnora wrote:semalam nak joint f*....Desa Salak Perkerti.......tapi tak ada pon dlm senarai nama....kang lunch kang tengok balik....dah ada ker dlm f*

yeke? takat ni kita dah kumpul 7 org ahli hehe.. jomla klik pd join group nti admin akan approve yer

qaryna
Penduduk Biasa
 
Posts: 93
Joined: 27 Jul 2010, 12:28

Re: DESA SALAK PEKERTI

Postby zhrznl » 05 Sep 2013, 23:48

qaryna wrote:

shahnora wrote:semalam nak joint f*....Desa Salak Perkerti.......tapi tak ada pon dlm senarai nama....kang lunch kang tengok balik....dah ada ker dlm f*

yeke? takat ni kita dah kumpul 7 org ahli hehe.. jomla klik pd join group nti admin akan approve yer

;) Terus click kat link ni: http://goo.gl/6UkwyJ

ZhrZnl
Kota Warisan

zhrznl
Penduduk Biasa
 
Posts: 25
Joined: 22 Jan 2013, 00:10



Return to Lain-lain kawasan sekitar

Who is online

Users browsing this forum: Bing [Bot] and 0 guests

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved