ads

Jumaat, 10 Januari 2014

12 di cheras - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di cheras - Google Blog Search


Wajah Peragut Yang Berjaya Ditangkap Orang Awam <b>Di Cheras</b>

Posted: 10 Jan 2014 06:48 PM PST


Seorang peragut berjaya ditangkap oleh orang ramai ketika meragut seutas rantai emas seorang wanita di Taman Orkid, Batu 9, Cheras pagi semalam. Ketika kejadian berlaku, wanita itu sedang berjalan kaki bersama bayi di dalam kereta sorong. Selepas diragut wanita itu menjerit sehinggakan orang awam yang berada berdekatan bertindak mengejar peragut. Suspek dikatakan cuba melepaskan diri dengan memukul kepala seorang lelaki yang mengejarnya sehingga berdarah. Namun, dengan bantuan beberapa orang ramai, peragut itu berjaya ditangkap. Kaki dan tanganya diikat. Kini, peragut tersebut berada dalam tahanan pihak polis. Sumber - Malaysian Crime Awareness Campaign/kininews

2 comments:

View Comments/Post a Comment

Wajah peragut berjaya ditangkap orang awam <b>di Cheras</b> | Tengok <b>...</b>

Posted: 09 Jan 2014 01:39 AM PST

http://tengoktvonline.blogspot.co.at/2014/01/wajah-peragut-berjaya-ditangkap-orang.html


Kuala Lumpur- 8/01/2014: Lebih kurang 7.40 pagi semalam, seorang peragut berjaya ditangkap oleh orang ramai ketika meragut seutas rantai emas seorang wanita di Taman Orkid, Batu 9, Cheras.

Difahamkan, wanita itu sedang berjalan kaki bersama bayi didalam kereta sorong. Ketika kejadian berlaku, wanita itu menjerit sehinggakan orang awam yang berada berdekatan bertindak mengejar peragut.

Suspek cuba melepaskan diri dengan memukul kepala seorang lelaki yang mengejarnya sehingga berdarah. Namun, dengan bantuan beberapa orang awam, peragut itu berjaya ditangkap dengan kaki dan tangannya diikat. Kini, peragut tersebut dalam tahanan pihak Polis.

Sumber: Malaysian Crime Awareness Campaign

0 ulasan:

Catat Komen

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved