ads

Ahad, 12 Januari 2014

12 di klang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di klang - Google Blog Search


Fyna Here!: makeup class by fyna <b>di klang</b>

Posted: 09 Jan 2014 08:04 AM PST

sihat semuanya? maaflah fyna agak busy lately..btw sempat juga manage makeup class di klang hehe..btw makeup class ni last minute punya perancangan..kebetulan fyna ada meeting di kuala lumpur and fyna terus dapat idea nak buat class makeup
open for student hanya 5 hari sahaja..so fyna target 5 orang saja yang akan datang..adik fyna target 10 orang..tapi alhamdulilah 18 orang yang datang..itupun ada lagi nak join tapi dah tak boleh sebab kedai dah pack
hari sabtu pagi...pukul 4 pagi dah keluar rumah ke penang airport..memang tak tidur la malam tu...takut terlepas flight
sampai di klang dapat juga rehat sekejap..owh btw fyna ke klang dengan mak fyna hehe..mak nak ikut fyna..dia nak berjalan2 di kl =) 1st time bercuti dengan mak ni..rasa weird pula ayah tak ada
ok dah puas rest! nak set up meja for class tomorrow!
mak masakkan 3 bungkus bihun for my student..thanks mak!
last minute punya outfit..mix and match kan saja apa yang ada hehe
sorry pemandangan tak best hehe
belt beli di kedai2 biasa je
the best makeup dapat kat bakal ibu
tak perasan pula akak ni pregnant..rezeki anak la ni heheh..
terharu bila akak ni sangup datang dari ipoh dengan suami dan anak2..terharu =')
karikatur fyna..thanks dear =)
rata rata bagi feedback yang positif..kata mereka fyna cikgu makeup paling sporting..eh? hehe terima kasih semua sudi datang..dari ipoh..kl..sabak bernam..rasa terharu sangat2..ada yang student..cikgu disiplin pun ada! hehe nak antik tak kira tua atau muda kan?
terima kasih..korang berikan fyna kenangan yang manis sekali..even time class ada fyna tersasul atau tercepat sangat..maaflah ye hehe...
harap apa yang fyna ajar korang boleh practise ye..insyallah semuanya akan cantik2

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved