ads

Jumaat, 31 Januari 2014

12 di klang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di klang - Google Blog Search


Imran, Irfan &#39;N&#39; Fiqah&#39;s Mama... Ilah Fazilah: menu terkenal <b>di klang</b> <b>...</b>

Posted: 16 Jan 2014 01:43 AM PST

dah 2 kali pekena nasi dgn lauk spesel ni..
hanya di klang bertempat di Kg. Kuantan sebelah masjid Kg. Kuantan
1st time dtg mkn..hubby bawak...
2nd time tadi dtg mkn dgn opismate
menu terkenal dia diberi nama Nasi Goreng/nasi putih Sambal Telur Berlada 
katanye kebanyakan org yg keje area klang suka mkn nasi ni..
nasi dia standart la...nak nasi putih or nasi goreng..
yg buat spesel dia punyer sambal telur berlada ni..
leh mintak spesel dgn ayam or daging or campur (ayam+daging)
kalau mkn nasi dgn sambal telur berlada shaja...
kalau spesel dia letak sayur...
kepuasan pada rasa dan portion makanan yg  banyak..
kalau student mmg selalu dtg mkn sini...
ni nasi goreng Telur Berlada Special campur
sepinggan RM6 dia served dgn sup kosong semangkuk..
harini aku ke Hospital Klang melawat anak opismate yg kena ulser..
dah alang2 smapai, aku sebutla...
boleh la cuba mkn nasi goreng telur berlada spesel ni..
dah semua pakat nak cuba..
rupanyer ada sorang IK (inspektor Kesihatan) opismate aku ni pun kata selalu mkn dulu
ms tu dia student UiTM shah alam..
aku xatu nak bg direction camne..
tp leh bukak waze atau sygic..
taip je Kg. kuantan , klang...
cari gerai betul2 sederet dgn masjid kg. kuantan...
serius sedap n tidak menghampakan

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved