ads

Isnin, 10 Februari 2014

12 di petaling jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


This is Our Story: Buffet Durian <b>di</b> SS2 <b>Petaling Jaya</b>

Posted: 12 Jan 2014 06:30 PM PST

follow member kawan sekerja mr.hubby
rata-rata kawan mr.hubby adalah penggemar makan durian
makan sebakul pun still boleh makan lagi
macam aku nie..makan 2 3 ulas pun dah rasa muak
memang tak boleh nak makan banyak-banyak
tapi hari-hari boleh jea makan durian cuma tulah tak boleh
makan sekali banyak..memang nak rasa muntah
di buffet durian nie memang banyak gerainya
piilih sahaja nak masuk gerai yang mana satu
ada gerai yang charge 1 kepala start dari 
ikut pilihan masing-masing
dan makanlah selagi boleh makan
aku just tengok jealah member mr.hubby makan
umairah dan umar pun tak makan banyak
sekadar merasa di tekak sahaja
tapi time balik memang azab
bila masing-masing sedawa
perghhhhhhhhh dalam keta bau tempoyak
memang buka tingkap jea sepanjang perjalanan
sebab lawan sedawa dengan mr.hubby hahahahahha
--pilihan mr.hubby dan kawan-kawannya pilih gerai yang charge rm15.00--
makan lah selagi boleh makan
memang pilihan durian yang diberikan TERBAIK

--pilih sahaja mana korang nak makan--

--mr.hubby dan rakan-rakannya--
kuat makan durian semuanya

--makan jangan tak makan--
balik nanti tidor dalam fridge yea

--minum dengan air kelapa--

umairah pun boleh tahan jugak bila makan durian

--mr.hubby pun bukan jenis penggemar durian--
cian umar sudah mengantuk
sejak sudah bersekolah nie
pukul 10pm memang waktu tidor anak-anak
jadi lepas waktu 10pm memang masing-masing sudah lemau
kalau korang nak rasa makan buffet durian


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved