ads

Jumaat, 14 Februari 2014

12 di petaling jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


<b>Kelana</b> Sterling Condominium, <b>Petaling Jaya</b> - iProperty.com.my

Posted: 13 Feb 2014 07:23 AM PST

The Regalia, city centre, Jala...

For Sale

Country Heights Damansara,Damansara Heights, Jalan Sultan Ismail, Bangsar...

From RM1,000,000,000 -
RM999,999,900

Craez Cafe <b>Kelana Jaya</b> Terbaik - Terbaek Network

Posted: 08 Feb 2014 07:44 AM PST

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik - Alhamdulilah admin dijemput lagi untuk FOOD REVIEW Craez Cafe di kelana jaya yang bertempat Unitar seronok uoll bila dapat food review ni tau lagi2 dengan chef imelda master chef gitu hehe, pengalaman yang best sangat sebab tempat Craez Cafe yang santai best.

Bila jalan-jalan di kelana jaya korang boleh lah singgah Craez Cafe tempat yang santai tak sesak suasana pun menarik memang sesuai datang dengan keluarga. Kalau nak buat berday parti pun boleh sebab craez cafe ada sediakan manu untuk berday semua.

Kalau korang bertuah bila datang kat craez cafe ni nanti bolehlah bergambar dengan imelda master chef all start tu ye hehe lepas tu boleh rasa masakan die yang meletop tu haha. Craez Cafe ada menyediakan manu ala cart juga minuman dorang memang sangat awesome tau.

Craez Cafe adalah satu-satunya cafe yang terbaik di kelana jaya taw dan di usahakan oleh orang melayu dengan imelda dan juga rakan niaga bersama, Mula beroperasi pada 11 Disember 2013 tak sampai setahun lagi dan maju alhamdulilah kan :)

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Dalam gambar tu adalah salah sorang owner  Craez Cafe, muda orangnya hensem tak kawen lagi tau…nti free datanglah ye boleh kongsi tips buka cafe ni hehe.

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Ini adalah hidangan Lamb Chop yang juicy yang di sajikan oleh chef imelda, nampak gambar pun dah meleleh nak makan :)

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Aglio Olio Shrimp yang berkhasiat adalah resepi yang sesuai dengan santai gitu, sedap masakan die dengan manu yang simple dan selera :P

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Beef Lasagna yang meruntun jiwa pula adalah citarasa tersendiri dari chef imelda sendiri yang buat…bukan mak die yang masak taw hehe

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Craezy Fire Carbonara yang pedas berkrim pula buatkan admin rasa nak tambah sekali lagi sebab hasil hidangan die yang buatkan orang terpesona dan tergoda rasa aroma dia :)

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Dari kiri: Beach Street Cooler, CRAEZ Green Lake, Blue Lagoon dan Flamingo..semua minuman ni sedap puas hehe.. :)

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Craezy CRAEZ Pizza a.k.a. Pizza Mak ini adalah manu original dari imelda sendiri yang tercipta dalam rancangan master chef hehe…

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Cappucinno ini diperbuat dari biji kopi yang fresh dan aroma yang sedap :)

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Chocolate Paradise — RM14.90 bila korang order ni memang puas dan sedap sekali :)

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Craez Cafe Kelana Jaya Terbaik

Bergaya chef imelda dengan Lamb Chop yang juicy yang menyelerakan..rasa lapar pulak tengok kan? :P

CRAEZ CAFÉ

TC-01-03A, Bangunan Tierra Crest (UNITAR), No. 3A, Jalan SS6/3.

Kelana Jaya, 47301 Petaling Jaya, Selangor

No. Telefon: +6010 4080224

Waktu Operasi: Dari jam 10:00 tengahari hingga 11:00 malam.

Facebook Fanpage: http://www.facebook.com/CraezCafe

Instagram: http://instagram.com/craezcafekj

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved