ads

Ahad, 30 Mac 2014

12 di bukit raja - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di bukit raja - Google Blog Search


shopping <b>di</b> daiso dan mr.DIY @ AEON <b>Bukit Raja</b> - They are <b>...</b>

Posted: 08 Mar 2014 12:35 AM PST

terkejut dgr berita kapal terbang MAS hilang hari ni. 
moga masih ada harapan utk mereka survive insyaallah...
khamis lepas, sempat juga kami singgah di AEON Bukit Raja
byk dah perubahan kat sini.
lot food court kat hujung tu tlh di ambil alih oleh DAISO, MR.DIY dan game centre (x ingat nama)
food court dah bertukar ke area cinema kat tgh2 tu.
tak lama pun kat sini...mana sy larat nak berdiri lama2 dah, mengah wei.
DAISO dia kecik jer..tp oklar byk jugak brg2 yg dijual.
 ini yg sy beli dr DAISO
 ini pula yg dibeli di MR.DIY.
termasuk habuan utk anak2 ni ha..lg murah dr tempat lain
so antara DAISO and MR.DIY, sy lg suka membeli kat DAISO kot hehehe...sebab murah. kat mr.diy blh tahan jugak mahal harga brg2nya. tp sbnrnya 2 kedai ni menjual brgn yg berbeza...
jom tgk apa projek weekend ni.
 pengurusan plastik yg sgt huru hara sebelum ni
sekarang dah jadi mcm ni..alhamdulillah, lapang sket mata memandang.
byk plastik yg sy dah buang terutama yg bersaiz kecil.
nak lipat satu-satu plastik ni semua? i is malas hahaha

 bekas mega block anak2 yg dah koyak ni perlu diganti baru
malangnya kat DAISO dah kehabisan storage/box bersaiz besar
kat MR.DIY ada jual storage, tapi mahal huhuhu
sudahnya sy guna jer kotak tricycle ni. masih elok, siap ada pemegang lg
tricycle amal ni pun dah lama kena curi huhu..

 saiz dia sdang elok nak menampung kesemua mega block anak2.
 kemas toys kat bilik anak2 dgn meletakkan toys dlm storage yg lbh teratur
 kalau rajin nnt blh label, kalau malas biar jer mcm ni hikhikhik
yg ni letaknya di atas almari pakaian anak2.
dan yang ni pula di bawah katil anak...
emm bilik kerja kami kat bilik nom.3 ni panas woooo
bilik kecik jer, kipas syiling pun kuat tp still berbahang
sudahnya sy selalu jer transfer laptop ni ke bilik anak2, tumpang meja depa sbb kat bilik depa ada econ hehehe
wahai en.suami..taknak ke install sebijik econ kat bilik kerja ni? dapat yg 1hos pun dah mencukupi sbb bilik ni kecik jer kan...plz..plz..plz...

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved