ads

Isnin, 10 Mac 2014

12 di sijangkang - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di sijangkang - Google Blog Search


This is Our Story: Raya ke Dua kami <b>di Sijangkang</b>

Posted: 14 Aug 2013 06:44 PM PDT

selepas beraya di rumah my BFF
terus gerak balik ke Sijangkang
sampai di kg pukul 6.30pm
masih lagi terasa kemeriahan di kg
sebabnya semua ada berkumpul
dalam family sebelah mr.hubby
cuma kami sahaja yang masih ikut giliran untuk pulang beraya
sebab adik beradik yang lain mertua sudah tiada
jadi memang pulang ke rumah ikut sebelah suami/isteri sahaja
raya ke tiga baru masing-masing keluar beraya ke rumah adik beradik
macam aku still kena ikut giliran
sebab ada mak bapak lagi kan
jadi kenalah bersikap adil dan saksama :)
selepas isyak baru kami beraya ke rumah m.cik dan p.cik sebelah mr.hubby
jalan kaki jea sebab rumah sebelah menyebelah dengan rumah mak mr.hubby
hanya satu malam habis semua rumah kami round
hehehehhehe mengutip duit raya jea si umairah dan umar
--snap-snap gambar dalam kereta dalam perjalanan balik ke kg--
suka tengok gelagat umar bila bergambar
korang tengok jea lah peel si bam bam tu
kesian umairah tangan terluka jatuh sebab tersadung

--tinggal kami bertiga sahaja--
susah betul nak ambil gambar sekeluarga
kesudahannya kadang-kadang kami berdua jea dapat bergambar
nie yang terfikir nak buat gambar family kat studio
senang ada orang snapkan gambar
confirm budak berdua nie akan duduk senyap jea

--rumah mak mertua ada bela kucing--
jadi tu yang susah sangat nak ambil gambar
sebab si bam bam sibuk nak bagi kucing makan
warna warni di hari raya..
korang tahu tak yang buat outdoor photoshoot yang harganya murah...
nak jugak bergambar family dengan elok huhuhuhu


0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved