ads

Rabu, 7 Mei 2014

12 di petaling jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di petaling jaya - Google Blog Search


Cuci mata <b>di</b> Vantage, Jalan Bersatu, <b>Petaling Jaya</b> - Corat Coret <b>...</b>

Posted: 30 Apr 2014 01:30 AM PDT

Semalam berkesempatan pergi ke kilang dan kedai vantage di Petaling Jaya...Uit rambang mata tengok..Nasib baik saya masih boleh kawal hawa nafsu nak menyoping sakan...Masih mampu mengawal nafsu nak keluarkan beratus ratus beli pinggan mangkuk teko cawan piring pinggan ppbagai.Tipuuuu lah kalau cakap tak beli langsung kan ada jugak membelinya tapi bawah rm100 je.

Untuk pengetahuan korang, barangan vantage ada gred b ye...Kenapa dan mengapa gred b??Bukan vantage nih barangnya kualiti baik punya ke??Mesti hairan kan...Gred b nih dikhaskan untuk barang barang vantage yang direject. Kalau korang tengok barang reject nih sama aje dengan original. Tak nampak sangat rejectnya tuh.Kena tengok betul betul dan ada tanda marker pen tuh maknanya reject lah..Barangan vantage direject sebab designnya tergores sikit,ada tanda bintik hitam,kesan crack (seakan akan nak pecah tapi tak pun),bentuk barangan tak sempurna dan kasar...Pemanggang ajaib reject pun ada..Reject sebab tak tertutup rapat aje..Kalau kita pegang pemegang dia baru tutup rapat...See, betapa vantage nih betul betul menjaga kualiti barangannya. Bukan semberono nak display dan jual kat pelanggan dengan harga sama macam original. Kebanyakan harga barang direject dijual separuh harga..





Semua kat atas nih barang reject tau...Nampak macam bukan reject kan kan....Vantage nih terbahgai kepada tiga bahagian..Bahagian pertama ada barangan vantage yang ada diskaun dan takde diskaun..Macam macam koleksi ada kat bahagian pertama. Bahagian kedua pulak menampatkan sofa dan katil...Bahagian ketiga pulak untuk barang grade B nih lah...

Tak dan nak tepek gambar yang lain sebab line internet saya macam siput tau...Geram hati kita ..Nanti saya update pic katil,sofa ye..Pastu corak vantage yang memang saya jatuh cinta lah...

Kalau koraag teringin nak pergi vantage Petaling Jaya boleh rujuk alamat kat bawah nih :

No.3, Jalan Bersatu Seksyen 13/4,
(Berdekatan dengan kilang Colgate)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved