ads

Selasa, 11 September 2012

12 di kelana jaya - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di kelana jaya - Google Blog Search


Pelacuran Islam <b>Di</b> LRT <b>Kelana Jaya</b>

Posted: 28 Aug 2012 09:00 PM PDT

 

Di LRT Kelana Jaya , sekumpulan tiga empat orang sedang mengedarkan risalah propaganda memburukkan Kerajaan Pusat termasuk menggunakan karikatur isteri PM yang dilambangkan sebagai mebazir duit rakyat.

Terdapat risalah berupa pelekat cermin kereta berkenaan kempen baru mereka, Kempen Turunkan Harga Kereta dan pelekat logo 'israel' merdeka yang dibanggakan oleh Pakatan Haram.

Kemuliaan dan ketakwaan diri bukan terletak pada kopiah yang dipakai. Rujuk pada gambar di atas. Jelas mereka ini lah yang menyebarkan fitnah terhadap negara dan Datin Seri Rosmah.  Modal meraka yang berkiblatkan syiah akan sentiasa mendorong mereka mencipta fitnah baru setiap masa dan memperhangatkan fitnah lama mereka.

Sudah terang lagi bersuluh pun mereka akan tetap mempertahankan fitnah mereka, maka mereka gunalah saluran haram ini untuk mencari rezeki untuk anak isteri.

Abby Ababi juga menjual dan melacurkan Islam untuk mencari rezeki untuk diri dan anak-anaknya.

Dari Jari-Jari Halusku ....: Raya ke 5 <b>di Kelana Jaya</b>

Posted: 27 Aug 2012 07:19 PM PDT

Raya ke 5 ~ Konvoi 3 kereta ke 4 rumah. WaWaWa .. gi sini .. gi sana .. makan tu .. makan ni .. bestnya raya kami. Jalan tak jem .. line clear .. syok weih gi sini sana. Lebih syok dan afdal bila aktiviti menziarah saudara mara itu dibuat secara berjemaah dengan adik beradik kesayangan kita. Mengeratkan lagi silatturahim antara Famili. Hmmmm .... I love my big families.

Aishah, Me and KY ~ my adik beradik perempuan dari mak dan abah yang sama.

Kelab Golf Negara Subang ~ Tuan rumah is Ayah Ngah, adik Abah dan Auntie Sue. Dia jemput ke KGNS bila kita kata nak datang beraya. Kat mana-mana pun tak pe  .. sebab yang penting adalah nawaitu kita mahu beraya dengan saudara mara. Mek Kak sepupu kami dari Kerteh pun ada sama.
Auntie Fahimah dan anaknya Nadia yang tinggal di Singapura pun ada juga.

Pastu raya di rumah Uncle Din di Kelana Jaya ... tapi Uncle Din dan Auntie Lah (Datuk Husamuddin dan Datin Jamilah) bercuti di Bangkok. Fir dan Farah je ada kat rumah. Kalau Uncle dan Auntie ada mesti lagi best. They are fun and nice!! By the way, Nadha Fir's daughter is our latest anak sedara .. baru 30 hari umur dia. Wanginyaaaaa bau baby .. leka sekejap kita peluk-peluk cium-cium baby yang suci ni.

Aishah, Me, Salina my SIL, KY my sister, Farah and Fir my cousin. Tq Farah dan Fir. Walau masih dalam pantang, Fir tetap mahu kami datang. Alahaiiii .. bestnya raya, kan. Masa paling sesuai untuk melawat saudara mara yang rutin harian sokmo bizi bekerja. Yeayyy!!!


Anak-anak sibuk main ikan dalam kolam
Elehhhhhh .. 'Peace' la sangat Aiman dan Amir. Hehehe.

Nadine yang manis. Comel la anak-anak Fir. Dari yang sulung sampai yang ketiga, muka sume sama. Yang bestnya, even jarang jumpa .. anak-anak Fir very friendly. After 2 houses in Kelana Jaya, kita gi KL pulak .. menziarah jiran lama dan besan Mama. Aktiviti makan-makan yang marbeless bersambung lagi dan lagi. Nanti-nanti kita cerita ye. Bye kawan-kawan. Mekaseh baca.

JAWATAN KOSONG DESPATCH PEMASARAN <b>DI KELANA JAYA</b> <b>...</b>

Posted: 04 Sep 2012 08:09 PM PDT

Description

DESPATCH- KATERIA YANG DIPERLUKAN:

- LELAKI

- LEPASAN PMR KE ATAS

- UMUR 18 TAHUN KE ATAS

- PENGALAMAN SEKURANG-KURANGNYA 1 TAHUN

- MEMPUNYAI LESEN B2 YANG SAH

- MEMPUNYAI KENDERAAN SENDIRI

- TAHU JALAN TERUTAMANNYA DIKAWASAN P.J DAN K.L

- JUJUR,BERTANGGUNGJAWAB

- MENEPATI MASA

BEMINAT BOLEH HUBUNGI SAYA CHRIS 017-3536553 @ EMAIL KAN RESUME ANDA KE (topmacro@gmail.com)

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved