ads

Sabtu, 31 Mei 2014

12 di shah alam - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di shah alam - Google Blog Search


www.mayamaeaa.com: Karipap Sedap <b>di Shah Alam</b>!!

Posted: 24 May 2014 02:19 AM PDT

Pernah tak makan kuih yang sedap sampai pejam-pejam mata. Pastu tercakap "Sedappppnyeee!!!!!" kuat gila sampai orang lain pandang? hahaha. Ehems, hellooo...not me okeh!!! *tutup muka*

To be honest, susah nak  jumpa kuih yang sedap sampai makan nak lagi... dan lagi... dan lagi... kalau bawak pergi office macam.. "Ala... macam tak cukup je kalau bagi orang lain" *ikat plastik then simpan dalam laci. kunci* wehhh.... buruk perangai camni...

So...masa makeup workshop dengan Chika haritu Maya tempah kuih dari kawan. Untuk peserta minum petang. Semua orang puji... sedapnye!!!! order kat mane ni? Kat kawan. Selepas lebih 5orang cakap sedap... Hati membuak-buak nak rasa ehh... Sebelum tu tak sampai hati. Sebab dah niat nak bgi orang lain makan. hihi. So rasala... sumpah sedap!!1 Makan sambil pejam mata. Nak ambil lagi rasa berdosa pulak. ahahhaha. So, rasa seketul je kuih.. Jadiklaaa.

Inilah karipap sedap makan sambil pejam mata:p





Pada sesiapa yang nak tempah kuih. Bolehlah contact my sister aka cik lily aka rakan bergosip aka partner in crime!!! Baekk punyeee!!! bahahah. 

For more info uols boleh klik Cik Lily Frozen Delight

Harga seperti di bawah okeh:)


Cik Lily's Homemade Frozen Food !
RM0.35 per pcs (RM3.50 per pack of 10pcs)
RM0.40 siap goreng (self pick-up)
Got special discounts for order more than 50pcs :)
Karipap Sardine (dengan kentang)
Karipap Daging (dengan kentang)
Murtabak Kambing - RM5.00
Popia Basah (RM0.40 per pc) non-frozen
Ikhlas dari saya, Si Pencinta Makanan:p

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved