ads

Isnin, 10 Oktober 2011

12 di cheras - Google Blog Search


URL Sumber Asal :-

12 di cheras - Google Blog Search


apart of me: riang ria <b>di Cheras</b>

Posted: 22 Sep 2011 10:01 PM PDT

semalam adalah hari untuk rasa riang ria.
ini adalah part riang kedua.
part pertama kena tunggu gambar transfer dari kamera.
belom punya kesempatan. hehe.

hang out downtown cheras bersama Cik Fatini Azami dan Cik Ayuani.
pergi juga bersama encik kawan sekolah yang kebetulan ada kerja kat sini.
jeng3..~

sempat sesat2 sekejap sebelum jumpa dorang.
then, pegi makan dan pusing2 shOpping di situ.
dapat sehelai jersi pilihan encik kawan sekolah tuh.

macam tak percaya boleh keluar dan lepak bersama encik kawan sekolah tu.
yela, masa zaman sekolah tak pernah cakap tanpa ada tujuan yang penting.
rasa macam nak try tampar pipi dua tiga kali je.
tapi for sure la tak buat kan. nanti ingat aku gila pulak.

to encik kawan sekolah a.k.a encik polis..
terima kasih!!
to Cik Fatini Azami and Cik Ayuani..
sayang ah kOrang!!

kami bertiga boria!! hee..

atas pentas tu kawan kepada encik kawan sekolah. ;)

Full content generated by Get Full RSS.

Ruang Hati: Semalam <b>di Cheras</b>

Posted: 22 Sep 2011 05:58 PM PDT

Wah, ase x caya boley p cheras lagi .. Suka sangat dapat p downtown kat cni .. Da dapat rembat 1 blouse lagik .. Hehe ..Time p sna ase jauh je, tapi balik kejap pulak .. Biasala, awal2 makan buah langsat dulu .. Haha .. Malam tadi kuar bertiga dgn Cik Anis & Cik Alia .. Hehe .. Al-kisahnya nak teman sorang tuuuuu jumpa dgn kawannya la .. As usual, i will be the best partner tuk teman2 ni .. Cewaaahh.. Haha .. [perasan2 :P]
Kawannya tuuuu ----> Encik Polis! wah .. ase berdebor drive keta, ada polis nek sekali .. Hahaha .. Ciap kena tegur lagi "laju btol bawak keta" .. Kih3 .. Errr .. Laju ker ?? Ngee .. :P
Ok lah gambar Encik Polis Alif je ada, ciap jadi artis jap malam tu .. Haha .. Gambar Encik Polis Fizi xde la pulak .. Xmenjadi .. Adeh ..  Xper2 .. Next time Cik Alia ajak korang jalan lagi .. Hehe :DD
Full content generated by Get Full RSS.

0 ulasan:

Catat Ulasan

 

BLOG SELANGOR

Copyright 2010 All Rights Reserved